Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Tuš stena Rea Bler-1 100

ID: 3894
EAN: 5902557343416
SKU: REA-K7955
 • 307.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Velikost kabine: 100
Barva: Črn
Vrsta kabine: Walk-in
Barva stekla: Transparentne 8mm
Seria: Bler
Smer tuš kabine: univerzalen
Garancija: 24 mesecev
Proizvajalec: Rea
Opis

Sodoben dizajn s prefinjenim geometrijskim pridihom bo zagotovo osvežil vsako kopalnico in poskrbel za čudovito razpoloženje, ne glede na to, ali je notranjost zasnovana v modernem, vintage ali katerem koli drugem slogu.

Črni profili v kombinaciji s prozornim steklom predstavljajo popolno ravnovesje pri oblikovanju celotnega izdelka. Črne črte, ki potekajo vzdolž stene in ustvarjajo popolnoma uravnotežen vzorec, so še ena kakovost, ki razveseli oko tudi najbolj prefinjenega okusa. Nastavljiva aluminijasta roka s svojim minimalizmom dopolnjuje celotno kompozicijo.

Stena za prhanje Bler ni le bistvenega pomena za vsakodnevno higieno, temveč tudi čas za trenutek sprostitve, ki si ga zaslužite po dolgem dnevu. Zelo smo se potrudili, da je izdelek poleg vrhunske funkcionalnosti tudi edinstven element v vaši kopalnici in užitek ne le za vaše telo, temveč tudi za vaše oči. Dovolite si, da bo vaša kopalnica več kot le prostor za osvežitev.

Za največje udobje je naša stena prevlečena z inovativnim nanopovlakom Easy Clean, tehnologijo, ki vam omogoča, da steno ohranite popolnoma čisto z najmanjšim naporom. Ohranite popolno čistočo brez uporabe močnih čistilnih sredstev. Poleg tega priloženi talni trak ščiti steklo prhe pred poškodbami. *Črna barva se nanese med proizvodnim procesom, nato pa se skupaj z okencem dvakrat kalita pri 600-800 °C. To zagotavlja 100-odstotno vzdržljivost in odpornost proti praskam in mehanskim poškodbam. To je edina metoda, ki zagotavlja najvišjo kakovost in trajnost.

V naši trgovini boste našli ustrezne komplete za prho, odtoke in druge dodatke za kopalniško opremo.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!