Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Način namestitve
Stoječe (12)
Barva umivalnika
Pokaži vse
Odprtina za pipo
Pokaži vse
Prelivna odprtina
Pokaži vse
Dolžina umivalnika - razpon
Pokaži vse
Širina umivalnika - razpon
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Umivalniki, prostostoječi umivalniki

Kopalnica je prostor, ki mora združevati udobje, funkcionalnost in privlačen videz. V takšni notranjosti so pomembne podrobnosti, kot so barva ploščic, vrsta kopalniške opreme in sanitarne napeljave. Bistveni del opreme v vsaki kopalnici je umivalnik, katerega izbira je pomembna za udobje prostora. Na trgu so na voljo vgradne različice ali samostoječa pomivalna korita, ki so vedno bolj priljubljena.

Samostoječi umivalnik – za moderno in klasično notranjost.

Pravi umivalnik mora biti udoben in se ujemati z značajem notranje opreme. Lastniki majhnih kopalnic morajo biti še posebej pozorni na izbiro sanitarne keramike, da ne bi omejili prostora s preveč zapleteno opremo. Samostoječa pomivalna korita so najvarnejša možnost, ki jo odlikujejo kompaktne dimenzije in izjemna estetika. Takšni umivalniki se bodo dobro obnesli v skoraj vsaki kopalnici, tako v majhnih kot velikih prostorih. Stoječi umivalnik je tudi najboljša izbira, če imate ločeno stranišče, v katerem lahko zaradi omejenega prostora namestite le straniščno školjko in majhno pomivalno korito. Umivalnike, ki so na voljo v naši ponudbi, odlikujejo:

- izjemna zasnova,
- podrobna dodelava podrobnosti,
- raznolikost modelov,
- izdelani iz najkakovostnejših materialov,
- enostavna namestitev,
- kompaktna velikost.

Kadilnica s prostostoječim umivalnikom je videti izjemno elegantno in sodobno. K umivalniku preprosto priklopite ustrezno pipo in tako prostoru dodajte dodaten dekorativni element.

Prostostoječi umivalnik – široka izbira modelov

V ponudbi naše trgovine boste našli sanitarno opremo v različnih izvedbah. Ponujamo samostoječa umivalna korita, ki se v spodnjem delu zožijo. Zanimiva možnost so tudi samostojna umivalna korita s preprostim geometrijskim dizajnom. Oglejte si celotno ponudbo sanitarne keramike, ki je na voljo. Zagotavljamo, da je vsak model izdelan iz trpežnih in za čiščenje enostavnih materialov. Zato ste lahko prepričani, da bo vaša kopalnica s prostostoječim umivalnikom udoben prostor z visokimi estetskimi lastnostmi.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!