Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Armature za prho

Vsakodnevno kopanje je lahko zelo prijetno in osvežujoče. Vse, kar morate storiti, je, da obiščete trgovino Rea in se oskrbite z razpršili za prhanje, ki so tam na voljo. So idealna rešitev za vsakogar, ki želi vsak dan uživati v blagodejnih učinkih masažne kadi za utrujeno in boleče telo.

Našo ponudbo izdelkov nenehno dopolnjujemo z novimi modeli prh. Tako boste zlahka našli set, ki vam najbolj ustreza tako z vidika estetike kot funkcionalnosti. Ne veste, katero kopalniško prho izbrati? Naši strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati najboljšo možnost za vas. V kopalnici vam bodo pomagali namestiti udoben tuš za uporabo, ki se bo popolnoma ujemal s slogom oblikovanja prostora. Glede na vaše individualne želje in potrebe lahko pri nas kupite celoten komplet plošč za prhanje in tudi posamezne komponente, ki ga dopolnjujejo.

*Tuš kabine – na kaj morate biti pozorni pri nakupu.

Pri izbiri prave prhe za vašo tuš kabino morate biti pozorni na nekatere značilnosti delovanja te vrste kopalniške opreme. Pri nakupu pršne slušalke je najbolje izbrati modele, ki so po obliki in velikosti usklajeni z analognimi parametri, značilnimi za mešalnik za prho in deževnico. Zelo pomembno je, da je izdelek opremljen s sistemi za uravnavanje pretoka in porabe vode ter učinkovito odstranjevanje vodnega kamna. Funkcionalni pršilni tuš je običajno opremljen s praktično kovinsko cevjo, ki jo odlikujeta odpornost proti mehanskim poškodbam in aktivnim snovem v pripravkih, ki se uporabljajo za njeno čiščenje. Funkcionalni konci proti zvijanju preprečujejo zvijanje cevi med kopanjem.

Upoštevati morate tudi, da imajo kabinske prhe različne mešalnike. V zadnjem času so zelo priljubljeni termostatski modeli. Kopalniška prha, ki je opremljena z njimi, zagotavlja stalno temperaturo vode, ki obliva vaše telo.
Elegantna in funkcionalna tuš kabina v vašem domu? S trgovino Rea je vse mogoče! Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo izdelkov!

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!