Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Vrsta kabine
Kotni (55)
Način odpiranja
Drsni (17)
Velikost kabine
90x90 (16)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Črne tuš kabine

Ali želite popestriti notranjost vaše kopalnice in ji dati prefinjen značaj? Namesto tradicionalne prozorne kabine izberite črno tuš kabino v stilu loft. Zadnje mesece je absolutni hit interierja in uživa velike naklonjenosti med ljudmi, ki urejajo ali prenavljajo kopalnico.

Tuš kabine črni profili

Črna tuš kabina dolguje svoj izvirni značaj kontrastnim profilom, ki so nameščeni na stičišču steklenih plošč. Nekatere različice črnih kabin imajo obliko “šahovnice”. Črna rešetka na eni strani daje notranjosti sodoben videz, čeprav ji ne manjka rustikalnega stila. Uravnoteženi, harmonični vzorci zagotavljajo popolno sprostitev med kopanjem. Dodaten okras v črni tuš kabini je aluminijasta roka postavljena nad vhod.

Črni tuši v naši ponudbi

V ponudbi trgovine REA boste našli črne tuš kabine 80×80 ali 90×90. Obstajajo tudi pravokotne strukture, ki vam omogočajo, da uredite problematične, podolgovate kopalnice. Zahvaljujoč visoki razpoložljivosti celotnih kabin, pa tudi njihovih posameznih elementov, tj. oken, lahko ustvari prostor na več načinov, da dobro izkoristi vsak prosti kvadratni meter notranjosti.

Našim strankam priporočamo:

– črna tuš kabina 80×100,
– črna tuš kabina 80×80,
– črna kabina 90×90

in mnoge druge iz zbirk Bler, Solar, Fargo. Izdelane so iz visokokakovostnih materialov – dvojno kaljenega stekla na 600-800°C in aluminijastih profilov. To zagotavlja visoko odpornost na praske in mehanske poškodbe, v primeru madežev in usedlin vodnega kamna pa enostavno čiščenje nanosa Easy Clean.

  • Vrata, črne tuš stene – za vsako notranjost *

Kot lahko vidite, je vsaka podrobnost izdelka premišljena in skrbno oblikovana. Tako so nastale črne tuš kabine, ki se radi uporabljajo v domovih, pa tudi v hotelih ali SPA & Wellness centrih. V kompletu poleg črne tuš kabine 80×80 ali 90×90 dobite tudi potrebne montažne dodatke – ročke, odtoke, profile, tuš garniture

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!