Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Product.flag_id
Brezplačna dostava (4)
Izdelki v promociji
Pokaži vse
Proizvajalec
Tutumi (5)
Garancija
Pokaži vse
Zaključek
brušena (2)
Barva
Brušeno jeklo (2)
Širina (mm)
s spletne strani
  s spletne strani na . mm
Višina (mm)
s spletne strani
  s spletne strani na . mm
Dolžina (mm)
s spletne strani
  s spletne strani na . mm
Vrsta montaže
Za privijačenje (4)
Smer razvrščanja
po abecedi
 • po abecedi
 • od najnovejšega
 • od najstarejšega
 • od najcenejših
 • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Posode za milo

Vzdrževanje čistoče ob umivalniku je lahko enostavno !!!

Posode za milo so eden tistih kosov opreme, na katere pogosto pozabimo, vendar njihove funkcionalnosti in estetike ne smemo spregledati. Zato smo se odločili predstaviti obsežno ponudbo, ki vam bo omogočila, da izberete najboljši izdelek za vas. V naši ponudbi boste odkrili tako preproste in minimalistične modele kot tudi bolj dekorativne, obogatene z zanimivimi vzorci, materiali in barvami.

V kategoriji boste našli različne izdelke, namenjene shranjevanju mila v kopalnici, kuhinji na umivalniku, pultu ali steni. Posode za milo iz naše ponudbe so visokokakovostni in elegantni izdelki, ki so odporni proti poškodbam in jih je enostavno čistiti.

Široka ponudba

V naši ponudbi boste našli posodice za milo iz različnih materialov, v različnih oblikah in barvah. Pri izbiri prave posode za milo ne skrbite le za praktične prednosti, ki jih ponuja, temveč tudi za estetiko in oblikovanje vaše notranjosti.”

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!