Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Barva umivalnika
Pokaži vse
Prelivna odprtina
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Nastavitve

Veliko pozornosti velja posvetiti izbiri umivalnika, saj je eden najpogosteje uporabljanih elementov kopalniške opreme. Zato mora biti predvsem udoben za uporabo. Nevpadljiv umivalnik pa je lahko tudi estetsko pomemben element ureditve in celo svojevrsten okras interierja. Vse je odvisno od tega, kateri vzorec izberete. Ponudba Rea med drugim vključuje: izjemno elegantni pultni umivalniki, ki so vse pogostejša izbira za stilsko urejene prostore. Je popolna kombinacija funkcionalnosti in edinstvenega sloga, ki lahko okrasi tudi vašo kopalnico!

Namizni umivalnik – idealen za dizajnersko kopalnico

Namizni umivalnik je zadnja leta pravi hit notranje opreme. Razlogov za to je več. Prvič, že sam po sebi je izjemno dekorativen in veliko bolj izrazit kot vgradni umivalnik. Množica vzorcev, barv in oblik vam omogoča, da izberete resnično izvirno in zanimivo rešitev. namizni kopalniški umivalniki so na voljo, razlikujejo se po:

- oblika – na primer okrogla v obliki sklede, pravokotna, kvadratna in celo nepravilna;
- barva – je klasična bela in vse barve mavrice, vključno s črno ali zlato;
- material, iz katerega so izdelani – na primer keramika, kamen ali njegova imitacija in celo steklo;
- velikost – tako velikost sklede kot masivnost same konstrukcije;
- stil – na voljo so elementi v industrijskem, glamuroznem, minimalističnem, retro in številnih drugih stilih.

Drugič, pultni umivalnik vam zaradi svoje oblike omogoča tudi razstavljanje skrbno izbranega pulta. Poleg tega se zelo dobro obnese za vsakodnevno uporabo.

Pultni umivalniki Rea – naša ponudba

Ponudba Rea obsega izjemno pestro paleto izdelkov, ki jih odlikuje natančna izdelava in senzacionalen stil. Ponujamo tako velike kot majhne namizne umivalnike, globoke in plitke, zaobljenih in geometrijskih oblik. Če vam je pomembna tako estetika kot vzdržljivost, bo namizni umivalnik Rea odlična izbira.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!