Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Kopalniško pohištvo, police

Ni nujno, da vam shranjevanje v kopalnici povzroča neprespane noči! Pripravili smo ponudbo za vse, ki cenite kombinacijo dobrega okusa in funkcionalnosti. Nudimo tuš police in drugo unikatno kopalniško pohištvo iz bambusa. Ta oprema je bila ustvarjena za zahtevne uporabnike, zato jo odlikujeta edinstven dizajn in praktičnost.

Naša bogata ponudba vam bo zagotovo pripomogla k ureditvi kopalnice tako, da bo udoben in funkcionalen prostor. Poleg tega smo poskrbeli, da so v našem asortimanu tudi kopalni stojalo in police za tuš, ki znajo presenetiti s svojo izvirno izvedbo.

Kovinske police za kopalnico, ali kako dobro izkoristiti kopalniški prostor

Kopalniški regali so nujna oprema vsake kopalnice. Zahvaljujoč njim je kozmetika med kopanjem vedno na dosegu roke. Ponujamo modele iz izjemnega bambusovega lesa. Ta surovina je ustvarjena celo za uporabo v vlažnih prostorih – tudi daljši stik z vodo ji ne škodi.

Stojalo za prho iz bambusa je popoln kos pohištva za shranjevanje kozmetike, čistil in pralnih pripomočkov. Praktične police omogočajo priročno shranjevanje – zaključene so s kovinskimi palicami, ki preprečujejo, da bi njihova vsebina zdrsnila. V ponudbi je tudi črna tuš polička, ki je kos pohištva, ki je stilski dodatek kopalnicam, urejenim v mansardnem stilu.

Praktični modeli iz naše ponudbe so pohištvo, ki lahko deluje kot vgradne police. Kopalnica, v kateri so pogosto neurejeni koti, lahko pridobi dodaten prostor za shranjevanje. Ponujamo vam visoke regale-stebre iz lesa in kovine ter viseče police. So odličen prostor za kozmetiko, pa tudi za brisače, sušilnik za lase in druge pripomočke za nego.

Da bi naš izbor pritegnil tiste, ki imajo raje nestandardne rešitve za shranjevanje v kopalnici, smo ga dopolnili z izvirnim pohištvom, kot je na primer polica za lestev. Ta oprema pritegne pozornost s svojo edinstveno izdelavo, domiselno obliko, a tudi praktičnostjo. Kopalniška polica z lestvijo je odlična za shranjevanje in sušenje mokrih brisač. V ponudbi imamo tudi model takšnega regala, ki ima veliko širše police – lahko ga uporabimo kot prostor za kozmetične pripomočke, pa celo za svetila ali dekorativne elemente za kopalnico.

Vabimo vas, da se seznanite z našo ponudbo! Naši regali in kopalniške police mamijo tako z elegantnim dizajnom kot privlačno ceno.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!