Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Vrsta kabine
Kotni (51)
Način odpiranja
Drsni (22)
Barva
Pokaži vse
Zaključek mešalnika
sijajni (28)
Velikost kabine
90x90 (29)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Kvadratne tuš kabine

V številnih domovih so kopalnice majhni prostori, ki zahtevajo premišljeno upravljanje prostora. V takih primerih je najboljša izbira kvadratna tuš kabina, ki zavzame precej manj prostora kot kad. Vse več ljudi je prepričanih o tej rešitvi, saj je čas, preživet pod tušem, lahko prav tako sproščujoč kot kopel. V naši ponudbi najdete sodobne kotlične tuš kabine, s katerimi lahko opremite modno in funkcionalno notranjost.

Kvadratna prha s tušem: 80×80, 90×90 – univerzalna izbira za vsako kopalnico.

Kvadratne tuš kabine so klasične tuš kabine, ki jih odlikuje preprosta in pravilna oblika. To je najpogostejša in najbolj priljubljena vrsta tuš kabine v domovih večine ljudi. Kvadratne tuš kabine se odlično prilegajo vsaki kopalnici, ne glede na njeno velikost in obliko.

Modeli so na voljo za prodajo v različnih konfiguracijah, velikostih in izvedbah. Kvadratna tuš kabina 80×80 je odlična rešitev za majhne prostore, tudi v kopalnici, ki jo je težko postaviti. Če ga namestite v kotu, bo zagotovljen dodaten prostor za druge armature, njegova uporaba pa je udobna. Stenske kvadratne tuš kabine niso le funkcionalne, ampak tudi estetske. Njihov eleganten videz se bo ujemal tako s sodobnimi kot klasičnimi aranžmaji.

Kvadratne kabine – obsežen katalog izdelkov.

Kot proizvajalec se ponašamo z obsežno ponudbo izdelkov, ki jo nenehno dopolnjujemo z novimi predlogi. Pri oblikovanju kvadratnih tuš kabin poleg estetike poskrbimo tudi za funkcionalnost zasnove. Pri nas boste našli izdelke, ki bodo ustrezali vaši notranjosti in vašim potrebam. Ponujamo kvadratne stenske tuš kabine:

- iz trpežnega kaljenega stekla,
- pri različnih vrstah gradnje,
- za namestitev na tla ali na pladenj za prhanje,
- odpiranje z nagibanjem, drsenjem in zlaganjem,
- končano z aluminijastimi ali kromiranimi profili z možnostjo izbire barv.

Prodajamo kvadratne tuš kabine 90×90 in številne druge, tudi nestandardne velikosti. Vsak model je izdelan z največjo skrbnostjo ter navdušuje z edinstvenim dizajnom in prefinjenimi podrobnostmi. Zaradi vrhunske izdelave naših kvadratnih kabin Rea ter njihove elegantne in sodobne zasnove je njihova priljubljenost iz leta v leto večja.

Oglejte si naš celoten katalog izdelkov.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!