Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Način namestitve
Namizni pult (278)
Barva umivalnika
Snežnobela (122)
Odprtina za pipo
Pokaži vse
Prelivna odprtina
Pokaži vse
Dolžina umivalnika - razpon
Pokaži vse
Širina umivalnika - razpon
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Umivalniki

Kopalnica je prostor, ki ga je treba opremiti na čim bolj funkcionalen način. Še posebej, če imate na voljo omejen prostor, morate pametno izbrati pohištvo. Osnova takšnega prostora je kopalniški umivalnik, ki je poleg svoje osnovne funkcije tudi estetsko dopolnilo notranjosti. V naši ponudbi boste našli širok izbor modelov, s katerimi lahko ustvarite skladen dizajn kopalnice.

Kopalniški umivalniki – pregled razpoložljivih rešitev.

Časi, ko so bila na trgu na voljo le pokončna pomivalna korita s preprostim dizajnom, so že zdavnaj minili. Umivalniki za kopalnico* so danes funkcionalni izdelki z visoko vizualno vrednostjo. So dekorativni element notranjosti, vendar ne smemo pozabiti, da morajo biti udobne za uporabo.

Umivalnik za kopalnico* mora biti prilagojen uporabi in načinu vgradnje. Če imate v kopalnici omarico ali pult, lahko izberete umivalnik s pultom, pod pultom ali vgradni umivalnik. Če nimate točilnega pulta, lahko uporabite kopalniški umivalnik, ki visi na steni, ali pa redek pokončni umivalnik. Poleg funkcionalnosti je pokončni umivalnik tudi eleganten okras. Priporočamo, da umivalnik kombinirate s preostalo kopalniško keramiko, kot je straniščna školjka ali školjka bideja.

Mivalni umivalniki za kopalnico – sodobni modeli.

Za našo ponudbo je značilna velika raznolikost, tako da boste našli ustrezen kos, ki bo ustrezal vašim potrebam. Ponujamo vam lahko tako klasična umivalna korita* kot tudi sodobne modele z izvirnim dizajnom. Kot proizvajalec nenehno razvijamo nove modele, ki ustrezajo trenutnim trendom in potrebam uporabnikov. Za ponujena kuhinjska korita so značilni:

- Nekonvencionalna zasnova – pri nas boste našli enote tudi z nestandardnimi tipi konstrukcije. Izbirate lahko med preprostimi umivalniki, geometrijskimi oblikami ali bogato okrašenimi skledami.

- Širok izbor barv – ne prodajamo le klasične bele keramike. Ponujamo tudi umivalnike za kopalnico v roza, zeleni, črni ali celo zlati barvi. Na voljo so tudi modeli, okrašeni z vzorcem, ki posnema naravni kamen.

- Funkcionalnost – umivalniki za kopalnico* so zasnovani tako, da so udobni za uporabo. Poleg tega so izdelani iz materialov, ki jih je enostavno čistiti in so zelo odporni proti poškodbam.

Oglejte si celotno ponudbo izdelkov REA. Prepričani smo, da boste v naši zbirki našli umivalnik za kopalnico, ki bo izpolnil vaša pričakovanja.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!