Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Kopalniška ogledala

WC, kopalna kad ali tuš, umivalnik in pralni stroj so obvezni elementi vsake kopalnice, ki mora biti čim bolj funkcionalna in udobna. Vendar pa bi si to sobo težko predstavljali brez najmanjšega ogledala. Kopalniško ogledalo omogoča izvajanje vsakodnevnih lepotnih tretmajev, nanašanje ličil in kontrolo pričeske, moškim pa med drugim tudi temeljito britje.
To pa še ni vse, saj kopalniško ogledalo nima le tipično uporabne, temveč tudi estetsko vlogo. Vsekakor poveča vrednost celotnega prostora, ga popestri, prostorizira in optično poveča.
Preden namestite ogledalo na steno, morate natančno razmisliti o njegovi lokaciji in natančneje o višini, na kateri bo viselo. Ključnega pomena je, da ga prilagodimo članom gospodinjstva, da se v njem udobno vidijo vsi, ne glede na svojo višino.

Okrogla ogledala in asimetrična ogledala – moderna in modna postavitev

Najbolj priljubljena so okrogla kopalniška ogledala, ki zavzamejo razmeroma malo prostora, a vseeno delujejo zelo impresivno. Odvisno od modela, ki ga ponujamo v naši trgovini, je premer 50, 60 ali 70 centimetrov. Kopalniška ogledala imajo okvir v črni ali zlati barvi, zato morate pri izbiri paziti na ustrezno okolico ogledala. Pomembno je, da se elementi v tej barvi pojavljajo v kopalnici, da ustvarijo koherentno celoto. Poleg tega, če prostor kopalnice to dopušča in sta nameščena dva umivalnika, je vredno obesiti tudi dve okrogli ogledali eno poleg drugega.
Zanimivo izgleda tudi okroglo ogledalo brez okvirja, ki ga lahko poljubno kombinirate h kateri koli barvi okovja in dodatkov. Ne vsiljuje posebnega stila, je zelo univerzalen, a hkrati nežen.
Poleg tega niso zelo modna samo okrogla ogledala, ampak tudi sodobna kopalniška ogledala, ali natančneje – z asimetrično obliko, na primer podobno diamantu ali peterokotniku. Z uvedbo takšnega elementa v vaši kopalnici smo lahko prepričani, da bo pritegnil pozornost in pritegnil pozornost. Kljub nestandardnim dimenzijam je vsak model zasnovan tako, da je uporaba čim bolj udobna.

Stensko ogledalo na traku – za kopalnico in več

Okrogla ogledala so na voljo v različnih velikostih, zato so popolna za vsako kopalnico, tudi za tiste z dokaj omejeno površino. Rešitev, ki celotni ureditvi daje izviren in stilski značaj, je okroglo kopalniško ogledalo na traku. V tem primeru pas igra ne le vlogo ročaja, ampak tudi okras. Nekateri modeli imajo namesto pasu okrasno vrvico, zahvaljujoč kateri se odlično prilegajo notranjosti, okrašeni na primer v skandinavskem slogu.
Kopalniška ogledala se lahko uspešno uporabljajo tudi v drugih prostorih, kot so spalnica, dnevna soba ali hodnik. Na teh mestih se še posebej splača obesiti modele z zlatim okvirjem, ogledalce na pasu ali vrvici ali tiste nenavadne oblike. Okrasili bodo notranjost in dali prostorski učinek.

Kopalniško ogledalo – vedno dobro osvetljeno

Vsako kopalniško ogledalo – okroglo, asimetrično ali na traku – mora biti ustrezno osvetljeno, da ga lahko prosto uporabljate. Najbolje bodo delovale svetilke, nameščene na obeh straneh ogledala in na vrhu, zaradi katerih bo obraz enakomerno osvetljen in ne bodo nastale nepotrebne sence.
Glede na vaše želje in dizajn kopalnice lahko izbirate med toplo, rumeno ali hladno, belo svetlobo. Zaradi precej pogoste uporabe kopalniškega ogledala so priporočljive LED žarnice, ki jih lahko brez skrbi prižigamo in ugašamo. Poleg tega so energijsko varčni in se sploh ne segrejejo.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!