Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Barva
Pokaži vse
Namestitev kompleta za prhanje
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Kompleti za prhanje

Spodbuden jutranji tuš ali sproščujoč večerni tuš? Ko se odločite za pravi sušilni set, vam ni treba izbirati. Rea ponuja rešitve, ki navdušujejo s svojo funkcionalnostjo in vsestranskostjo, zato bodo ustrezale vašim potrebam. Naši oblikovalci pa ne pozabljajo niti na estetiko, ki je za večino uporabnikov prav tako pomembna. Zato vam ponujamo sušne garniture, ki odražajo najnovejše trende notranjega oblikovanja in predstavljajo brezčasen slog.

*Popolni set za prhanje za elegantno kopalnico.

Set za prhanje je v veliki meri odgovoren za vaš vsakodnevni užitek pri prhanju. Poleg tega je to precej prepoznaven kos kopalniške opreme, zato mora biti v tem primeru funkcionalnost usklajena z estetiko. Dandanes je nameščenih veliko različnih elementov, ki pomagajo oblikovati vzdušje in ton notranjosti. Najbolj priljubljene zaključne barve so:

- krom,
- zlato,
- črna barva,
- bakra,
- rožnato zlato.

Zbirke se razlikujejo tudi po obliki ter številu in vrsti elementov. Od neverjetno sodobnih do retro navdihnjenih. Na voljo so tudi kompleti za skrito in izpostavljeno prhanje. Najpogostejša vrsta, ki jo danes izberete, je pršilni set z dežnim tušem, ki omogoča resnično razkošno izkušnjo pri vsakem tuširanju. Priljubljena možnost je tudi termostat, ki omogoča natančen nadzor temperature vode. V kopalnici se običajno najbolje obnese pršni set z mešalno pipo.

Rea sušilni kompleti – vrhunska kakovost.

Rea ponuja široko paleto kompletov za prhanje in kopanje, zato boste zlahka našli tistega, ki ustreza vašim potrebam in okusu. Sodobno oblikovanje je združeno z napredno tehnologijo, da bi vsakemu uporabniku ponudili zelo prijetno izkušnjo prhanja. Naše komplete za tuširanje odlikuje tudi kakovost – skrbno izdelani so iz najboljših materialov. Zato njihov privlačen videz, robustnost in funkcionalnost ostajajo nespremenjeni že več let.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!