Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Debelina stekla
6 mm (63)
Končna obdelava profila
Pokaži vse
Velikost vrat
100 (20)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Tuš vrata

Prostor za prhanje lahko ustvarite na več načinov. Ena od njih so pršna vrata kot alternativa tradicionalnim tuš kabinam. So idealna rešitev za namestitev tuš kadi v nišo. Lahko pa se uporabljajo tudi v kombinaciji z linearnim odtokom, ki je vgrajen v tla, kar omogoča zelo udobno uporabo in sodoben videz. Uporaba visokokakovostnih sestavnih delov in njihova pravilna namestitev prav tako zagotavljata zahtevano tesnost in vzdržljivost.

Različna vrata za prho – ustvarite svojo lastno postavitev.

Tuš vrata so na voljo v številnih standardnih velikostih (80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160 cm), včasih pa jih lahko izdelamo tudi po natančnih merah. Tako se natančno prilegajo vsaki kopalnici. Razlikujejo se tudi po zasnovi, ki je povezana z načinom uporabe. Glede na vaše individualne želje in razmere v prostoru se lahko odločite za pršna vrata:

- drsenje,
- na tečajih,
- zlaganje.

V podjetju Rea je na voljo veliko različic teh rešitev, s katerimi lahko povečate funkcionalnost in estetiko svoje notranjosti. Poleg tega imajo lahko pršna vrata različne zaključke (npr. profile, ročaje), kar pomaga ustvariti želeni slog ureditve. Med drugim se zdaj pogosto odločajo za črne obloge, ki se čudovito ujemajo z napeljavami v isti barvi in ustvarjajo sodoben, eleganten učinek.

Vrata za tuš kabino Rea – smiselna izbira.

Ko izberete rešitve blagovne znamke Rea, ste lahko prepričani, da stavite na zanesljivo izdelavo in najboljši slog. Naša dušna vrata so izdelana iz stekla najvišje kakovosti in izdelana z največjo skrbnostjo, kar zagotavlja, da so trpežna in robustna, prav tako kot zaključni elementi. Sodobni in raznoliki modeli vam pomagajo najti kose, ki se ujemajo s katerim koli slogom opreme, inovativne rešitve pa vam omogočajo, da povečate njihovo funkcionalnost. Ponujamo široko paleto velikosti in vrst vrat za prhanje, ki ustrezajo vsakemu prostoru. Svetujemo vam, da se seznanite s ponudbo.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!