Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Način odpiranja
Drsni (6)
Barva
Pokaži vse
Zaključek mešalnika
matt (3)
Velikost kabine
80x100 (2)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Polkrožne tuš kabine

Iščete izdelke za opremo vaše kopalnice? Vam je mar za maksimalno in ergonomsko izrabo razpoložljivega prostora? Svetujemo vam, da izberete udobne in estetske polokrogle tuš kabine, ki se odlično podajo v kot sobe.

Zahvaljujoč velikim drsnim vratom omogočajo enostaven dostop do notranjosti in popolno svobodo med kopanjem. Tudi najmanjši izdelki v tej seriji, tj. polkrožne tuš kabine 80×80 nudijo dovolj prostora za tuširanje, ne da bi udarjali z rokami ob stene. V notranjost lahko uspešno namestite nadometno ali podometno garnituro in tako ustvarite zasebno SPA cono – idealno za vsakodnevno nego, a tudi sprostitev.

Polkrožne tuš kabine v naši ponudbi

Pripravili smo obsežno ponudbo v kateri boste našli tuš kabine polkrožne v različnih velikostih in stilih. Ponujamo popolnoma transparentne modele, brez vidnih profilov in montažnih elementov, zaradi česar so minimalistične strukture s sodobnim značajem. Hkrati so naprodaj polkrožne tuš kabine s stenami z vzorci, ki ne le okrasijo, ampak kopalcu zagotovijo tudi zasebnost.

Spodbujamo vas, da izberete izdelke v dveh velikostih:

– polkrožna tuš kabina 90×90,
– polkrožna tuš kabina 80×80.

Dve različici omogočata, da kupec prilagodi velikost in stil polkrožne kabine svojim osebnim potrebam in velikosti kopalnice. Poleg tega lahko izberete izdelek z nizko ali visoko tuš kadjo, ki vam bo dala še več možnosti za sprostitev v topli, dišeči kopeli.

Polkrožne prhe – visoka kakovost

Naši izdelki izpolnjujejo vse zahteve glede kakovosti izdelave in trdnosti gradbenih materialov. Tuš kabina polkrožna 80×80 je tako kot kabina polkrožna tuš kabina 90×90 izdelana iz kaljenega stekla, ki ob udarcih ne potemni in se ne zlomi. Vdelan v debele aluminijaste profile ostaja stabilen in enostaven za čiščenje.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!