Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Stojala in držala za toaletni papir

Kopalnica je prostor, ki mora biti predvsem funkcionalen, ne smemo pa pozabiti niti na estetiko. Dobro urejeno pozitivno vpliva na udobje uporabe. Poleg velikih elementov, kot so kopalna kad ali tuš, straniščna školjka, pralni stroj in umivalnik, ne gre pozabiti na kopalniške dodatke, ki kljub svoji majhnosti pomembno vplivajo na celotno ureditev.
Držala za toaletni papir, ki so trenutno na voljo, niso le zelo trdna, ampak tudi elegantna in okrasijo notranjost. Poleg tega lahko glede na vaše želje izberete stensko držalo ali stojalo za toaletni papir in straniščno ščetko v enem.

Držalo za toaletni papir

Držala za toaletni papir, ki jih ponujamo v naši trgovini, so pritrjena na steno, vendar ni potrebno vrtati lukenj, uporabljati zatičev ali vijakov in s tem lomiti ploščice. Držala za toaletni papir pritrdimo samo z močnim lepilnim trakom, ki je odporen na vlago in paro, hkrati pa je dovolj univerzalen, da se odlično oprime katere koli površine. Zahvaljujoč temu lahko obešalnike postavimo kamor koli in na poljubno višino, prilagojeno individualnim potrebam.
V prodaji imamo tri vrste izdelkov. Prvi so najenostavnejši obešalniki za toaletni papir brez dodatkov, le s kratko palico za obešanje rolice. Drugi je držalo za toaletni papir z zavihkom, ki ga drži na mestu, ki izgleda zelo elegantno, hkrati pa ščiti papir pred brizgami in vlago. Tretja vrsta so držala za toaletni papir z majhno poličko. Omogoča, na primer, da postavite telefon, očala ali druge majhne predmete. Ta rešitev je še posebej primerna za majhne kopalnice.
Vsi ti ročaji so na voljo v več različicah. Izbirate lahko med črnimi, kromiranimi, zlatimi in bambusovimi držali za toaletni papir. Bogata ponudba vam omogoča, da jih prilagodite svojemu aranžmaju.
Poleg samega držala za toaletne rolice imamo tudi minimalistično posodico za shranjevanje rezervnih rolic, ki je primerna za vsak standardni toaletni papir.

Kopalniško stojalo za wc papir in wc ščetko – rešitev 2 v 1

Rešitve dva v enem niso vedno dobre, a pri WC ščetki z držalom za papir vsekakor ni dvoma. Ta izdelek omogoča shranjevanje rolice toaletnega papirja in ščetke za čiščenje WC školjke na enem mestu. Prednost je predvsem stenska montaža – pa naj gre za vrtanje ali lepljenje obešala za toaletni papir. Poleg tega ga lahko postavite na želeno mesto in ga prosto premikate, na primer pri čiščenju.
Stojalo za toaletni papir in krtačo je na voljo v različnih različicah. V naši trgovini vam ponujamo kovinska stojala v črni in beli barvi, stojala iz bambusa in stojala iz kombiniranih materialov – inox in bambus. Bambus je odporen na vlago in visoke temperature, zato bo odličen med kopalniškimi dodatki. Poleg tega je posoda za krtačo obložena s plastiko za doseganje še višje kakovosti.
Širok izbor vam omogoča, da stojala uskladite z vsako kopalnico, ne glede na stil, v katerem je urejena. Poleg tega so tudi pravilno uravnoteženi in stabilni, tako da med običajno uporabo ni nevarnosti, da bi se prevrnili. Osnova stojala je – odvisno od modela – okrogla, kvadratna ali pravokotna, ima nedrseče elemente, medtem ko celotno kopalniško stojalo za toaletni papir in wc ščetko sega približno 80 cm v višino.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!