Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Straniščne školjke

Školjka WC je obvezna oprema za vsako kopalnico. WC školjke, ki jih ponujamo v naši trgovini, so primerne za namestitev na večino skritih stojal znanih podjetij in so zato univerzalno uporabne. Sklede WC-ja in bideja je mogoče uskladiti z ostalo kopalniško keramiko, na primer z umivalnikom. V naši ponudbi je veliko straniščnih školjk in bidejev različnih velikosti, oblik in slogov. Straniščno školjko je treba dopolniti skupaj z umivalnikom in kopalniško opremo, da se vse stilsko ujema.

Pri opremljanju stranišča morate posebno pozornost nameniti izbiri prave straniščne školjke. V trgovini REA boste našli klasične prostostoječe in sodobnejše viseče modele najvišje kakovosti. Pri nas boste kupili robustne in vzdržljive straniščne školjke iz keramike s strukturo, ki je odporna na praske in razbitje. To so izdelki, ki so primerni za vgradnjo v kopalnice vseh velikosti – povsod, kjer poleg uporabnih funkcij opravljajo tudi dekorativne naloge. Zato je zelo pomembno, da se izbrana straniščna školjka vizualno odlično ujema z drugimi kopalniškimi elementi. Tako bo okusno urejena kopalnica postala ena od izložb vašega doma.

*Toaletne školjke – kako izbrati najboljši model.

Niste prepričani, kaj iskati pri izbiri straniščne školjke? Potem naj vam strokovnjaki družbe REA pomagajo pri odločitvi, katera je najboljša za vas. Sodobne kopalnice so danes običajno opremljene z visečimi WC školjkami, ki jih je mogoče namestiti na skrito stojalo. Modeli, ki so na voljo pri nas, so zelo priročni za uporabo. Večina je opremljena s prosto plavajočimi duroplastičnimi sedeži, ki jih je po potrebi mogoče ločiti od straniščne školjke. Obesna stranišča so izdelana z uporabo inovativne tehnologije RIMLESS. Ker podometna straniščna školjka nima oboda ali prirobnice, jo je zelo enostavno vzdrževati čisto in uporabnik nima težav s čiščenjem.

Opozoriti velja tudi na obliko izbranih modelov. Ovalni, okrogli, polkrožni in pravokotni modeli so na voljo za prodajo v trgovini REA. Trenutno so med kupci najbolj priljubljene kotne straniščne školjke, saj se prilegajo številnim kopalniškim ureditvam. Pomembna je tudi barvna shema izdelka. Poleg tradicionalnih belih straniščnih školjk lahko pri nas kupite tudi bolj nenavadne črne, srebrne ali zlate straniščne školjke.

*Estetična straniščna školjka – kaj najdete v naši ponudbi?

Široka ponudba izdelkov pomeni, da lahko vsakdo najde visečo straniščno školjko, ki najbolj ustreza njegovim potrebam in oblikovalski viziji prostora. Ljubitelji klasičnih dodatkov se lahko odločijo za modele iz bele keramike. To je brezčasna možnost, ki je še vedno priljubljena. Toaletno korito v tem slogu se prilega večini kopalnic. Prav tako ga je mogoče preprosto kombinirati z drugim okovjem in odtenkom ploščic. Poleg tega je zaradi snežno belega sijaja vse skupaj videti zelo estetsko in higienično, prostor pa izžareva čistočo.

Veliko ljudi želi, da straniščna školjka ni le praktičen pripomoček. V naši ponudbi najdete številne modele z značilno sodobno zasnovo in v duhu glamurja. Zelo priljubljena je viseča straniščna školjka v črni barvi. Takšne kose odlikuje eleganten videz, na voljo pa so v mat in sijajni različici. Druga zanimiva možnost so modeli, ki posnemajo naravni kamen. Ta vrsta stenskega stranišča daje notranjosti resnično ekskluziven in razkošen občutek. Ponujamo tudi izvirne predloge za ljubitelje glamurja. Takšne straniščne školjke so zlate barve, zato je celoten videz zelo eleganten. Druga možnost so različice z nežnimi zlatimi okraski, namenjene tistim, ki imajo raje minimalistične modele.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!