Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Sifoni za umivalnik

So bistveni del vsake sanitarne in vodne instalacije. Pri nakupu sifona za umivalnik bodite pozorni na njegovo izdelavo in izgled. Izdelek mora biti visoke kakovosti. Ima pomembno vlogo – odvaja porabljeno vodo iz umivalnika, kopalne kadi ali prhe in tako preprečuje nastajanje usedlin, usedlin, posredno pa tudi neprijetnih vonjav.

V naši ponudbi boste našli zamašek za umivalnik v številnih različicah, med katerimi lahko izbirate. Za vse komplete priporočamo brezplačno priložene sifone za steklenice in klik-klak zamašek. Posamezni modeli se razlikujejo po dizajnu, velikosti in zaključku. Obstajajo sifoni za umivalnik preprosti ali takšni, ki dajejo možnost izdelave dodatnih priključkov, npr. za odvod vode iz pralnega stroja. Predstavljamo funkcionalne in dekorativne elemente – slednje priporočamo vgradnjo na vidna mesta. Zahvaljujoč skrbnemu zaključku in dizajnerski zlati ali črni barvi lahko zamašek za umivalnik postane skladen element kopalniške ureditve.

Sifoni za umivalnike v naši ponudbi

Da bi izpolnili različna pričakovanja in zadovoljili zahteve vodovodarjev in notranjih oblikovalcev, smo pripravili širok izbor sifonov. Zahvaljujoč njim bo umivalnik deloval zanesljivo, poleg tega pa bo pridobil dekorativni element. Nudimo klik-klak čep, to je komplet, ki ga sestavljajo sifon, čep, matice in tesnila, potrebna za montažo.

Klik-klak zamašek za umivalnik odlikujejo:

- solidna izdelava z uporabo medeninastih elementov,

- 2-letna garancija proizvajalca,

- kromiran ali črn zaključek,

- na voljo v različici z ali brez prelivne odprtine.

Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih materialov je vsak zamašek za umivalnik odporen na korozijo in druge procese uničenja. Pod vplivom vodnih brizgov ali druge umazanije ne porumeni, samo obrišete, da zasije.

Želite kupiti sifon za umivalnik? Preverite ponudbo naše trgovine in izberite izdelek neposredno z dostavo na dom. Uživajte v udobnem nakupovanju!

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!