Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Kopalniški tekstil

Tekstil izbran za vsako kopalnico

Dekor vsake kopalnice in naše estetsko doživetje v vizualni recepciji določa več stvari. Pomemben element je izbor ploščic, kopalnih kadi, tuš kabin, umivalnikov in armatur ter pravega tekstila. Uporabljeni vzorci in barve določajo, kako se počutimo v danem prostoru. Kopalnica mora poleg strogo higienskih funkcij opravljati še dodatne naloge. To sobo potrebujemo za sprostitev in oddih po napornem dnevu. Dostop do tekoče vode ni dovolj. Estetski premisleki, ki jih imamo v sebi, pričakujejo skladno kompozicijo prostora.

Kopalniški tekstil kot dopolnitev aranžmaja

Ne glede na stil kopalnice jo je treba dopolniti z ustrezno izbranim kopalniškim tekstilom. Kakšna bi bila še tako lepa kopalnica brez mehke preproge na tleh ali brisače, ki visi na kljuki? Lokacija preproge na tleh ogreje notranjost in se takoj počutimo bolj udobno. Dober toplotni izolator so tudi plošče iz materialov, namenjenih talnim površinam. Takrat se izognemo neposrednemu stiku s hladno površino ploščic.

Ponudba naše trgovine obsega različne barvne različice predlaganega tekstila. Paleta odtenkov je široka in raznolika. Skrbimo za izbor ponudbe, ki zagotavlja najvišjo kakovost. Ker so izdelki, ki jih prodajamo, visokokakovostni, smo blago brez skrbi pokrili s 24-mesečno garancijo. Okusno izbrani se bodo zlili z različnimi ureditvami in slogi interierjev.

Vabimo vas, da pobrskate po posameznih izdelkih v tej kategoriji naše trgovine in se prepričate, da je ponujen kopalniški tekstil izjemno estetski in izdelan z največjo skrbnostjo.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!