Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Kopalniške stenske svetilke nad ogledalom

Kopalniška oprema ne vključuje le elementov, kot so umivalnik, tuš, kopalna kad, straniščna školjka in pralni stroj. Zelo pomembno vlogo igrajo tudi ogledalo, držala za toaletni papir, brisače in svetila. V stanovanjih le redko srečamo okno v kopalnici, čeprav se nekateri zanje odločajo v novozgrajenih hišah. Ne glede na to, ali ima okno ali ne, pa je potrebno poskrbeti za ustrezno osvetlitev ogledala, da lahko udobno izvajamo vse nege in ličila, oblikujemo obrazne lase ali pričesko.
Preverjena in priporočljiva rešitev je stenska svetilka za kopalnico. Zavzame razmeroma malo prostora, daje pa točno toliko svetlobe, kot je potrebno za omenjene dejavnosti. Poleg tega izgleda zelo dobro v različnih notranjostih.

Kopalniška svetilka nad ogledalom ali celo nad obema

Kopalniške stenske svetilke iz naše ponudbe so podolgovate, elegantne in minimalistične, a hkrati učinkovite. Najmanjši so široki že od 40 centimetrov, tako da se bodo uspešno prilegali tudi v prostorsko omejen prostor. LED stenska svetilka je zelo vsestranska in bo delovala tako nad okroglim ogledalom kot tudi nad kvadratnim in pravokotnim.
Na voljo imamo tudi stenske svetilke širine 50, 60 in 70 centimetrov ter tudi večje. Če ima nekdo velik prostor, ima dva umivalnika in dve ogledali, potem lahko kupi dve ločeni stenski svetilki ali pa izbere eno, široko 100 ali 106 centimetrov, ki bo zagotavljala popolno osvetlitev.
Poleg tega imajo izbrani modeli tudi nastavljivo roko, ki omogoča manevriranje tudi v območju 90 stopinj. Zahvaljujoč temu lahko nastavimo vpadni kot svetlobe individualno glede na vaše potrebe.

Kopalniške stenske svetilke: črna, bela, krom

Ponudba naše trgovine vključuje svetilnike ne le v različnih širinah, ampak tudi v različnih stilih in na voljo v več barvnih različicah. Zato vam ponujamo črne, bele in kromirane kopalniške stenske svetilke, tako da lahko vsakdo izbere tisto različico, ki se bo najbolj podala k celotni ureditvi kopalnice.
Pri izbiri senčila priporočamo uporabo drugih elementov opreme, kot so pipa za umivalnik, dozirnik za milo, držalo za brisače, držalo za toaletni papir ali gumb za stranišče. Nato bomo ustvarili harmonično celoto, ki bo povečala estetsko vrednost celotnega prostora. Na primer, črna svetilka, ki izgleda izvirno in elegantno, bo kot nalašč za črne elemente.
Izbirate lahko tudi med zaobljenimi in oglatimi kopalniškimi stenskimi svetilkami, na ravnem in profiliranem kraku, minimalistične, a tudi impresivne. Raznolikost modelov vam omogoča, da jih prilagodite številnim notranjim prostorom.

Kopalniška svetilka nad ogledalom – LED se izplača

Kopalniška svetilka nad ogledalom v kopalnici ne sme biti le estetska in trdna, ampak tudi vitalna. LED razsvetljava je daleč najboljša, najbolj ekonomična in priporočljiva možnost. Prvič, porabi veliko manj električne energije kot klasične žarnice, kar pomeni nižje račune. Poleg tega ni težav s tem, da bi takšno stensko svetilko večkrat prižgali in ugasnili. To lahko storimo celo vsake toliko, ne da bi nas skrbelo izgorelost ali poškodbe.
Poleg tega LED sijalke dajejo boljšo ostrino, kontrast in izboljšajo splošno vidljivost, kar je zelo uporabno pri osvetlitvi ogledal, kjer moramo vedno znova izvajati natančne akcije. V naši ponudbi so svetilke različnih moči, na primer 4 W, 8 W, 12 W ali 18 W, tako da si lahko vsak izbere tisto, ki najbolj ustreza njegovim pričakovanjem.
Kopalniške svetilke se bodo odlično obnesle tudi drugje – nad pisalno mizo, sliko, toaletno mizo, vitrino, v dnevni sobi ali pisarni. Dovolj je, da se ujemajo s celotno notranjo opremo. Svetilke, vključno z ogledalnimi svetilkami za kopalnico, so zelo praktične in odlično služijo kot dodaten, usmerjen vir svetlobe, katerega naloga je osvetliti ne celotno sobo, ampak le izbrano območje.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!