Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Stenske, kotne, prostostoječe kopalne kadi

zidna kopalna kad je odlična alternativa tradicionalnim vgradnim modelom. Gre za vsestransko rešitev, ki jo lahko uporabite v vsaki, tudi najmanjši kopalnici. Vse to je mogoče doseči, ker ima stenska samostoječa kad posebej sploščeno stranico, ki omogoča, da jo približamo steni. Optimalna dolžina modela 150 cm zagotavlja udobje pri uporabi kadi. Tako velika struktura ne bo ustrezala vaši kopalnici? Brez težav. V trgovini Rea je na voljo kompaktna kad oglata kopalna kad velikosti 80×80 cm. Tu vas čaka tudi kad velikosti 90×90 cm. Naše izdelke odlikujeta funkcionalnost in estetsko oblikovanje. Običajno so pravokotne oblike. V zadnjem času so med kupci vse bolj priljubljene tudi moderne ovalne kopalne kadi.

Pri oblikovanju kadi smo poskrbeli, da se ne odlikujejo le po elegantnem dizajnu, temveč tudi po udobju pri uporabi. Zato poleg modelov s standardno notranjostjo ponujamo tudi najcenejše kopalne kadi z ergonomsko oblikovanimi elementi; nekatere so opremljene z nasloni za glavo, nasloni za roke in sedeži. Zagotavljamo vam, da bo kopanje v takšni kadi prijetno doživetje.

Stenske kopalne kadi – rešitev 21. stoletja.

Samostoječe stenske kadi in tuš pladnji imajo številne prednosti. Za razliko od tradicionalnih modelov jih ni treba oblagati s ploščicami ali pokrivati s pokrovi. Pred namestitvijo morate izbrati primerno mesto z dostopom do vode in odtokom. Vsako kad, tudi najcenejšo, opremimo z vtičem in odtočno cevjo. Za namestitev na želeno mesto potrebujete le ključ za nastavitev nogic, silikon z razpršilnikom in vodilo. Kopalno kad je enostavno očistiti. Vendar je treba vsak model, ne glede na njegove parametre (npr. 80×80, 90×90 cm), redno razkuževati, da se odstranijo mikrobi in usedline vodnega kamna.

Vabimo vas, da se seznanite s ponudbo naše trgovine s kadmi.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!