Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Zaključek mešalnika
sijajni (15)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Armature za bide

Mešalnik za bidet je nepogrešljiv del kopalniške opreme, če imate bidet. Sodobne pipe za bide so izdelane v številnih različicah in oblikah, zato jih je enostavno prilagoditi vsaki notranjosti. Poleg tega so pipe za bide za stranišča izdelane v številnih barvah, kar še olajša izbiro. Bidet pipo je priporočljivo kombinirati s pipo za umivalnik in pipo za prho. Komplet bo zagotovo videti zelo impresivno.

Mnogi lastniki stanovanj in hiš pri opremljanju kopalnice stavijo na inovativnost in izvirnost. Pravi bidetni mešalniki se dobro ujemajo z visečimi omaricami in ploščicami v različnih barvah ter avantgardnimi kopelmi. Vendar pa oblikovni vidiki niso edini argument za namestitev bideja v kopalnici. Baterija Bidet je praktičen pripomoček za umivanje in nego intimnih predelov po uporabi stranišča. Enote, ki so na voljo v trgovini REA, so zelo preproste za uporabo. V večini primerov se aktivirajo in deaktivirajo na podoben način kot klasične kopalniške pipe. Univerzalne modele je mogoče preprosto prilagoditi različnim vrstam bidejev.

Bidetove pipe – neomejena izbira modelov po dostopni ceni.

Ponudbo REA nenehno dopolnjujemo s sodobnimi pipami za bide. Izdelke, ki so na voljo, odlikujeta trpežnost in funkcionalnost. Uspešno jih lahko uporabljate več let. Če jo uporabljate v skladu z namenom in jo redno čistite, bo bidet pipa za WC dolgo delovala brezhibno in ohranila svoj brezhibni videz. Odvisno od izbranega modela je bidet pipa nameščena na poseben način. V naši trgovini so pipe za bide za stranišče na voljo v prostostoječi, stalni ali podometni različici. Pri izbiri ene od teh naprav je treba paziti na način namestitve bideja in stranišča. Ujemanje teh napeljav bo zagotovilo, da bo vaša kopalnica videti elegantno.

Bidetova pipa je lahko na voljo v eno- ali dvoročni različici. V zadnjem času so vse bolj priljubljeni modeli brez dotika. Njihova uporaba spodbuja higieno, saj preprečuje širjenje mikroorganizmov na rokah. V trgovini REA lahko kupite izdelke v različnih barvah, vključno z zlato, srebrno in črno. Nekatere pipe so matirane, medtem ko je površina drugih modelov obdelana s sijajno plastjo kroma. Zaradi tega so videti odlično v različnih kopalniških prostorih.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!