Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Toaletni sedeži

Potreben kopalniški pripomoček – WC deska

Kopalnica je zelo zahteven prostor. Pri ustvarjanju njegovega prostora se morate spomniti nekaj osnovnih stvari. Uporabljeni zaključni materiali morajo biti odporni na spreminjajoče se temperature in povečano vlažnost. Prav tako morajo biti iz materialov, ki jih je enostavno čistiti. Kopalnica je prostor, ki pogosto zahteva veliko časa in natančnosti za čiščenje. Toliko o praktični strani. Poglejmo na to skozi oči oblikovalca. Izbrani aranžma je odvisen od naših individualnih želja. Sami se moramo v interierju, ki nam bo služil, dobro počutiti, pa tudi izgledati elegantno in izvirno.

Nobena kopalnica ne bo videti dobro brez skrbno izbranih dodatkov za ureditev. Ena izmed njih je straniščna deska. Udobna uporaba stranišča je nemogoča brez WC deske. WC deska ne poveča le udobja pri uporabi straniščne školjke. Izboljšuje raven varnosti in zagotavlja ustrezno higieno uporabe tega prostora. Ali pa je morda čas, da stari model zamenjate z novim?

WC deska kot element dekoracije

Marsikdo se lahko vpraša: zakaj potrebujem novo straniščno desko, če je stara še popolnoma nepoškodovana? Zato, da prinesem malo dekoracije na ta kraj. WC deska je element, brez katerega ne more nobena WC školjka. Morda je to samo pokrov za straniščno školjko, a kakšen strateški pripomoček v vsakem kopalniškem prostoru. Kajti uporaba straniščne školjke brez tako pomembnega elementa, kot je straniščna deska, se zdi nemogoča naloga. Vendar se je vredno zavedati, da ne izpolnjuje le praktičnih funkcij.

Poleg tega, da nam ta predmet služi pri vsakdanjih opravilih, ima pogosto tudi dekorativno funkcijo. In zaradi tega mora imeti tudi določen videz. Klasična bela se prilega vsakemu notranjemu slogu. Je tako univerzalna barva, da jo najdemo povsod. Vendar pa ponujamo veliko večjo izbiro v naši prodaji. Želite v toaletni prostor vnesti kanček avantgarde? Po pravici. Kdo je rekel, da se moramo zanašati samo na standardne barve? Vsi, ki imate radi energijske poudarke v interierju, boste v naši ponudbi našli nekaj zase. Pisana straniščna deska bo delovala v številnih aranžmajih.

WC pokrov za wc školjko kupljen v naši trgovini je visokokakovosten artikel. Izdelan iz duroplasta zagotavlja dolgotrajno uporabo. In mi kot trgovina ob nakupu nudimo 24-mesečno garancijo. Pokrov za straniščno školjko je univerzalne velikosti, zato se prilega številnim običajno dostopnim straniščnim školjkam. Pravilno profiliran bi moral izpolniti pričakovanja vsakega od nas.

  • WC školjka se počasi zapira. Priročnost in uporabnost*

Oditi ali ne oditi? To je vprašanje. To je tako pomembno vprašanje, da je lahko razlog za spore med zakoncema. Zato se naša trgovina trudi odpraviti to težavo. Nakup počasi padajoče deske lahko odpravi vsaj en razlog za družinska nesoglasja.
Počasi padajoča straniščna pokrovka ima odlično prednost v tem, da bo počasi, brez nepotrebnega hrupa padla dol, kamor mora biti.

WC školjka ima veliko občutljivih mest, do katerih je lahko otežen dostop. WC školjka z mehkim zapiranjem je opremljena s hitrim priključkom. To olajša čiščenje, saj ga je mogoče razstaviti in ponovno namestiti. To zelo olajša postopek čiščenja in bistveno skrajša njegovo trajanje. Doseganje umazanih kotičkov in špranj je zelo pogosto moteče in vas odvrne od tovrstne dejavnosti. Z izbiro WC deske za počasno zapiranje iz naše ponudbe pa poskrbite, da čiščenje kopalnice ne bo več negativna asociacija.

Vabimo vas, da se seznanite z našo ponudbo. Odlična kakovost izdelkov, velika izbira in 24-mesečna garancija so prednosti naše ponudbe, ki jih potrošniki še posebej cenijo.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!