Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Zaključek mešalnika
sijajni (142)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Kopalniške armature

Kopalnica je prostor, ki mora biti funkcionalen in udoben. Konec koncev ne služi le vzdrževanju higiene, saj je v številnih primerih tudi sprostitveno območje doma. Zato ni pomembna le izbira sanitarnih armatur in dodatne opreme, temveč tudi izbira pravih kopalniških mešalnikov*. Oprema ne vpliva le na udobje pri uporabi, temveč ima tudi zelo pomembno vlogo pri oblikovanju estetike notranjosti.

*Katera pipa za kopalnico bo najboljša?

V kopalnici obstajajo posebni pogoji, ki lahko negativno vplivajo na napeljave v prostoru. Vlaga, para in kozmetični ostanki ne vplivajo le na sanitarne prostore, temveč tudi na kuhinjske mešalnike. Zato morajo biti pipe in curki izdelani iz materialov, ki so odporni na te dejavnike in jih je enostavno čistiti. Pomembno merilo pri izbiri je tudi model in slog zaključka kuhinjskih armatur, ki se zlije z značajem notranje opreme. V ponudbi naše spletne trgovine boste našli različne vrste kopalniških mešalnih pip:

- klasični z vijačnimi pipami,
- sodoben s keramično glavo,
- kopalniške mešalne pipe za tuširanje,
- pipe za umivalnike različnih višin in velikosti,
- prhe in deževnice,
- mešalniki za kopalne kadi,
- pipe za bide.

Različni modeli so na voljo v različnih barvah. Kopalniške pipe* so na voljo v srebrni, črni, zlati in rožnato zlati barvi. Poleg klasičnih in sodobnih modelov kopalniških pip so zanimiva možnost tudi izdelki v retro slogu z edinstvenim videzom in zaključnimi detajli.

Kopalniške mešalne baterije – spletna trgovina

V naši ponudbi boste našli širok izbor armatur za kopalnico. Ponujamo tudi dodatno opremo, kot so perlatorji in zamaški, ki bodo izboljšali udobje vaših sanitarij. Glede na nameščene armature se lahko odločite za stenske ali skrite kopalniške mešalnike. S tako raznoliko ponudbo izdelkov boste zlahka izbrali kopalniško pipo, ki bo ustrezala vaši notranji opremi, parametrom sanitarnih naprav in vašim potrebam. Veselimo se vašega nakupa!

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!