Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Product.flag_id
Brezplačna dostava (43)
Izdelki v promociji
Pokaži vse
Proizvajalec
Tutumi (30)
Garancija
Pokaži vse
Material
iz nerjavečega jekla (1)
Zaključek
brušena (6)
Barva
Črn (22)
Širina (mm)
s spletne strani
  s spletne strani na . mm
Višina (mm)
s spletne strani
  s spletne strani na . mm
Dolžina (mm)
s spletne strani
  s spletne strani na . mm
Vrsta montaže
Za privijačenje (42)
Smer razvrščanja
po abecedi
 • po abecedi
 • od najnovejšega
 • od najstarejšega
 • od najcenejših
 • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Obešalniki in stojala za brisače

Obešalniki in stojala za brisače – nepogrešljiv element kopalniške opreme

Vsaka kopalnica, ne glede na to, ali govorimo o majhni sobi ali prostorni kopalnici, mora biti urejena zelo premišljeno. Tu ni prostora za naključje – funkcionalnost in estetika morata iti z roko v roki. Poleg standardne opreme, kot so tuš ali kopalna kad, straniščna školjka in umivalnik, so tu še elementi, kot so posoda za toaletni papir in obešalniki za brisače za kopalnico.
Po umivanju si z brisačo obrišemo roke, po kopeli pa telo. Če bi ga, namesto da bi ga obesili, zložili na omaro, se ne bi niti posušil niti ohranil zahtevane svežine.
Zato so praktična rešitev za vsako kopalnico obešalniki za brisače, ki omogočajo organizacijo prostora in njegovo urejenost. V naši trgovini ponujamo različne modele, ki bodo izpolnili pričakovanja tudi najzahtevnejših kupcev.

Stenske kljuke, klasični in okrogli obešalniki – več vrst na izbiro

Držala za brisače v kopalnici so lahko različnih oblik in velikosti. Na voljo imamo klasične eno- in dvokrake obešalnike širine od 57 do 60 centimetrov in višine od 1,5 do 2 centimetra. Te dimenzije so optimalne in vam omogočajo, da jih priročno uporabite, kadar koli se pojavi potreba. Na izbiro so tudi modeli z zaobljenimi in oglatimi kraki. Njihovo obliko je dobro uskladiti s preostalo kopalniško opremo, da vse skupaj deluje.
Poleg tega lahko obešala za brisače pritrdite tako na steno, v bližini prhe ali kopalne kadi, kot tudi na omarico, pod umivalnikom, tako da jih imate vedno pri sebi. Slednja rešitev je zelo praktična, saj omogoča ne samo prihranek prostora in uporabo tega kosa stene na drugačen način, temveč tudi odpravo nevarnosti škropljenja tal.
Imamo tudi trdno obešalo za brisače s štirimi neodvisnimi rokami za kakršno koli namestitev po potrebi ali popolnoma zloženo in potisnjeno na steno. To vrsto priporočamo predvsem družinam.
Imamo tudi stenske kljuke, ki zavzamejo najmanj prostora v kopalnici. So zelo lični in nanje lahko, odvisno od modela, obesimo eno ali dve brisači. To pa še ni vse, saj smo v našo ponudbo uvedli tudi zelo izvirne in elegantne obešalnike za brisače v obliki kroga.

Obešalnik za brisače v kopalnico – zanimiva alternativa

V naši trgovini ne najdete samo visečih in stenskih držal za brisače, ampak tudi stoječe modele. Stoječe obešalo za brisače potrebuje veliko več prostora, ne na steni, ampak na tleh, čeprav jih je mogoče prosto premikati. V tej kategoriji imamo črno-belo obešalo za brisače z elementi iz bambusa ali v celoti iz bambusa.

Kovinska kopalniška stenska držala za brisače – krom, zlata in črna

V naši trgovini vam poleg široke ponudbe kovinskih kopalniških stenskih kljuk, stenskih kljuk in stojal za brisače ponujamo tudi različne barvne različice. Vsak model, ki ga imamo, je na voljo v treh odtenkih – krom, zlati in črni. Zahvaljujoč temu nihče ne bi smel imeti težav z izbiro popolnega, ki se bo prilegal celotnemu aranžmaju.
Pri dopolnjevanju kopalniških dodatkov je vredno izbrati izdelke v podobnem slogu. Na kromirano obešalo za brisače je na primer dobro namestiti kromirano pipo za umivalnik, WC gumb, dozirnik za milo ali podstavek za milo in posodo za toaletni papir s pokrovom ali navadno. Potem je ureditev skladna, izgleda odlično in ne vnaša nepotrebnega kaosa.
Kromirani se prilegajo dobesedno v vsako kopalnico, zlati pa bodo kot nalašč za sodoben in glamurozen stil, tako kot črni obešalniki za brisače, priporočamo pa jih tudi za industrijske, mansardne in japonske interierje.
Vse stenske kljuke in stojala za brisače so vzdržljive in vzdržljive, hkrati pa izgledajo brezhibno in stilsko.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!