Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Način namestitve
Vgradni (6)
Barva umivalnika
Snežnobela (10)
Odprtina za pipo
Pokaži vse
Prelivna odprtina
Pokaži vse
Dolžina umivalnika - razpon
Pokaži vse
Širina umivalnika - razpon
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Pultni umivalniki in podstavki

Umivalnik je eden najpomembnejših elementov v vsaki kopalnici. Poleg uporabne funkcije je pomemben tudi za estetiko notranjosti. V prodaji je veliko modelov, ki se med seboj razlikujejo po konstrukciji, zasnovi in načinu namestitve. Radi bi vam ponudili sodobna vložljiva umivalna korita, ki so univerzalna izbira za vsako kopalnico.

  • Kaj so kopalniški umivalniki?

Vgradni umivalniki so dobra alternativa umivalnikom na pultu. Tako kot umivalnik za pult je tudi umivalnik za vgradnjo narejen tako, da ga namestite skupaj s pultom ali kopalniško omarico. Razlika je v tem, da je treba v pult izdelati luknjo, v katero se umivalnik vgradi. Ponudba vključuje tudi velike in prostorne umivalnike, ki pokrivajo na primer celotno omarico in v celoti nadomestijo pult. Zaradi te zasnove te enote izstopajo po funkcionalnosti in varčevanju s prostorom. Zato so odlična izbira za majhne prostore, saj omogočajo funkcionalno in ergonomsko izrabo prostora.

Pultni umivalniki – široka izbira modelov.

Ponujamo vložena umivalna korita v različnih stilih zaključkov. Med drugim ponujamo modele z zaobljenimi robovi sklede ter kvadratne, geometrijske oblike. Različne različice se razlikujejo tudi po velikosti, tako da boste poleg vložnega korita 60 našli tudi enote širine 70 cm in celo 80 cm. Med prednostmi te rešitve so:

- enostavno čiščenje,
- zaščita pred brizganjem v kopalnici zaradi dvignjenih robov – umivalniki, nameščeni podometno,
- funkcionalna raba prostora,
- estetski videz,
- dostop do širokega izbora mešalnikov.

Glede na tehnične pogoje se lahko odločite za umivalnik z 80* vložkom ali za nekoliko manjšo različico. Vsak umivalnik za kopalnico je izdelan z največjo skrbnostjo in upošteva načela funkcionalnosti. Prodajamo keramične in konglomeratne modele. Ponujamo vam različne vrste konstrukcij vloženih umivalnikov 70, 80 in celo 100, ki se bodo dobro obnesli ne le v domačih kopalnicah, temveč tudi v javnih prostorih.

Ploščni umivalniki za vgradnjo – naša ponudba.

Poleg obsežne ponudbe izdelkov lahko naše stranke računajo tudi na strokovno svetovanje in ugodne cene. Če dvomite, vam bomo z veseljem svetovali, katero vložite umivalnik bo primerno za vašo kopalnico. Oglejte si celotno ponudbo REA in oddajte naročilo.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!