Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Montaža
Na tleh (12)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Tuš kadi

Prostostoječe tuš kabine so celovit komplet, ki ne potrebuje dodatnih sestavnih delov. Drugače je pri vgradnih prhah, pri katerih je izbira posameznih dodatkov odvisna od graditelja. V tem primeru je treba kupiti pladenj za prho, ki ustreza vrsti tuš kabine in izpolnjuje individualne potrebe uporabnikov. REA ponuja široko paleto rešitev, ki ustrezajo različnim oblikam tuš kabine.

*Kad za prho – katerega izbrati?

Preden se odločite za določen model, morate najprej ugotoviti, katera vrsta tuš kad bo ustrezala vaši kopalnici. Najbolj vsestranski in praktični so nižji kad za prho, saj olajšajo uporabo prhe. Omogočajo udoben vstop v tuš kabino in ne zavzamejo veliko prostora. Zaradi odsotnosti visokih sten je tudi uporaba prhe varnejša, zato so takšni kopalniški pladnji za prhanje priporočljivi za starejše osebe in osebe s težavami z gibanjem.

Prodajamo tudi globoke podstavke za prhanje v tuš kabini, ki preprečujejo brizganje vode po kopalnici. Takšni modeli se dobro obnesejo pri kopanju otrok ali umivanju rok. Poleg zasnove morate določiti tudi parametre pladnja za prho in natančno izmeriti velikost tuš kabine.

Visoke in nizke tuš kabine za vsako kopalnico.

Prizadevamo si, da bi bila naša ponudba raznolika z vidika izdelkov. Zato vam lahko ponudimo široko paleto rešitev, sestavljenih iz ploščatih ali višje stenskih tuš kabin. Ne glede na to, za kateri model se boste odločili, vam zagotavljamo, da so ponujeni pladnji za prhanje:

- so zasnovani tako, da je njihova uporaba udobna,
- so izdelani iz najkakovostnejših materialov,
- so značilne po estetskem videzu,
- so na voljo v različnih barvah in zaključkih.

Predlagani talniški pladnji za prhanje se prodajajo s kompletom montažnih elementov. Poleg tega so izdelani iz posebej izbranih materialov, zato jih je enostavno čistiti.

Pripomočki za prho – naša ponudba.

Ponujamo sodobne tuš pladnje, ki so na voljo v številnih velikostih in so izdelani iz trpežnega akrila ali mineralnega kamna. Odvisno od modela: globok, plitev, zelo tanek. Najbolj priljubljena velikost tuš pladnja je 80 × 80. Obrnite se na nas. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!