Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Barva
Pokaži vse
Vrsta odtoka
Pokaži vse
Dolžina odtoka (cm)
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Kanalete za prhe

Tuš brez pladnja je videti izjemno eleganten in sodoben, hkrati pa je tudi udoben za uporabo. Tako lahko veliko lažje vstopite v tuš kabino in izstopite iz nje, kar je lahko pomembno zlasti za osebe z omejeno mobilnostjo. Takšno prho lahko ustvarite z linijskim odtokom, ki učinkovito preprečuje poplavljanje tal, vendar je diskretno skrit v njej. Takšni elementi se ne razlikujejo le po velikosti, zaradi česar se lahko prilagodijo skoraj vsaki postavitvi, temveč tudi po videzu. Zato lahko odlično dopolnjujejo zasnovo prostora in prispevajo k njegovi eleganci.

Linearni odtok za prho – praktična in elegantna kopalnica.

Linearni odtok za prho se popolnoma ujema z minimalističnim trendom, ki je prisoten v številnih sodobnih kopalnicah. Vendar se lahko odlično ujema s katerim koli slogom obdelave in je zato zelo vsestranski. Opustitev tuš pladnja in izbira linearnega odtoka za prho ima tudi druge prednosti. Ti vključujejo:

- vsestranskost – uporablja se lahko v skoraj vsaki kopalnici, tako doma kot v poslovnih prostorih ali hotelih,
- eleganten videz – identificiran z oblikovalsko notranjostjo,
- funkcionalnost – enostavnost vzdrževanja čistoče prhe in njene okolice ter priročnost vsakodnevne uporabe,
- raznolikost – razpoložljivost različnih vrst zaključkov odtokov.

Pri izbiri linearnih odtokov za notranjost je treba paziti na njihove najpomembnejše parametre, kot sta zmogljivost (sposobnost odvajanja določene količine vode v določenem času) ali globina vgradnje. Pomembna je tudi garancija – pri izdelkih Rea je ta kar 10 let!

Rea’s linijski odtoki – slog in kakovost.

Blagovna znamka Rea ponuja linijske odtoke, ki se zlahka prilegajo vaši notranjosti. Razlikujejo se po zmogljivostih, dizajnu in barvi, vendar jih združuje odlična kakovost izdelave, ki je odločilna za njihovo vzdržljivost in funkcionalnost. Naša ponudba vključuje nizke odtoke, ki jih je mogoče namestiti tudi v neugodnih razmerah, in različne obdelave, ki vam omogočajo, da izberete odtok, ki se ujema s preostalim dizajnom.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!