Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Globina posode umivalnika (mm)
s spletne strani
  s spletne strani na . mm
Širina posode umivalnika (mm)
s spletne strani
  s spletne strani na . mm
Dolžina umivalnika (mm)
s spletne strani
  s spletne strani na . mm
Barva
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
 • po abecedi
 • od najnovejšega
 • od najstarejšega
 • od najcenejših
 • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Pomivalna korita in dodatki

Pomivalna korita, ki jih ponujamo, so odlična izbira za stranke, ki cenijo kakovost in izdelavo. Brezčasna oblika, uporaba vrhunskih materialov in tehnologije, odličen dizajn in združljivost uporabljenih rešitev zagotavljajo popoln končni rezultat in zapolnijo vsak kuhinjski prostor. Na voljo so različne barvne različice. Komplet vključuje: pomivalno korito, sifon, odtočni komplet z možnostjo priključitve pralnega ali pomivalnega stroja.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!