Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Debelina stekla
6 mm (30)
Končna obdelava profila
Pokaži vse
Velikost vrat
100 (9)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Drsna tuš vrata

Tuš je priročna rešitev za majhne kopalnice. Uporabniki ga cenijo zaradi njegove funkcionalnosti in krajšega časa, ki ga porabijo za higieno. Ni vam treba čakati, da se voda nalije v kad, kar mimogrede pomeni precejšen prihranek, saj porabite le potrebno količino vode. Če se odločite za drsno tuš kabino, imate na voljo dve rešitvi – namestitev montažne konstrukcije ali lastna izdelava prostora za prhanje. V drugem primeru imate več možnosti oblikovanja, ki vključujejo izbiro posameznih elementov tuš kabine.

Drsna vrata za prho – priročna in funkcionalna.

Zaprtje niše in oblaganje s ploščicami je odlična možnost, ki se obnese tudi v majhnih kopalnicah. Tako lahko velikost prilagodite razmeram v prostoru in ustvarite skladno celoto z ostalim pohištvom. Poleg pip in sifonov so drsna vrata za prho najpomembnejši element pri takšnih konstrukcijah. Njihov namen je ločiti tuš kabino od preostalega dela kopalnice in tako preprečiti, da bi bil celoten prostor vlažen. Zakaj so drsna tuš vrata dobra izbira?

- Varni so, ker stojijo na stabilnem okvirju;
- Za razliko od vrat na tečajih ne zavzamejo veliko prostora;
- Na voljo so v različnih vzorcih in barvah;
- Prilagodite jih velikosti niše z izbiro različnih dimenzij;
- Primerne so za vgradnjo v tuš kabine brez tuš pladnja.

Drsna vrata za kopalnice so posebna vrsta izdelkov, saj se vgrajujejo v zahtevnem okolju. Zato so narejeni iz kaljenega stekla, ki je odporno proti razbitju in razbitju. Poleg tega v naši ponudbi najdete tudi drsna vrata za kopalnice*, ki so prevlečena s premazom EasyClean. Zaradi tega jih je enostavno čistiti in so odporni na pojav madežev in ostankov mila.

Široka izbira drsnih vrat za prho.

Ponujamo drsna tuš vrata, ki so na voljo v različnih vrstah zaključnih profilov za klasične in sodobne interierje. Naša bogata prodajna ponudba zagotavlja, da boste našli drsna vrata, ki bodo ustrezala vašim potrebam. Vabimo vas k nakupu.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!