Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Ročni tuši, dežni tuši

Prijeten in osvežujoč tuš? Z pršilno glavo se boste enkratno sprostili v potokih tople ali hladne vode. Ne le, da vam bo vsakodnevno prhanje postalo užitek, temveč bo tudi uspešno okrasil vsako kopalnico in povečal njeno funkcionalnost. V kombinaciji s klasično ročico so kopalniške prhe* videti elegantno in povečajo vaše udobje. Nastavite lahko idealno temperaturo vode (zaradi termostata je to izjemno preprosto) in občutite milijone brizgajočih kapljic na svojem telesu.

Pršilnik je tudi odlična rešitev za starejše in vse, ki bi težko držali ročni pršilnik pod tušem. S tem, ko bodo osvobodili roke, se bodo lažje kopali tako, da bodo preprosto stali v kabini.

Deževni nalivi v našem območju.

Zaradi povečanega zanimanja za deževne prhe so se v naši ponudbi pojavile kopalniške armature v več različicah, med katerimi lahko izbirate. Med drugim se razlikujejo po načinu vgradnje (izpostavljeni in skriti) ter po razpoložljivih funkcijah in obliki. Kvadratni dežni tuši so priljubljeni in izjemno oblikovalski. Imajo veliko površino z razpršenimi luknjami, skozi katere se pretaka voda.

  • Kateri elementi prispevajo k udobju uporabe ročnega dežnega tuša?

- robustna konstrukcija iz nerjavnega jekla, ki je odporno na vlago in visoke temperature ter ni podvrženo koroziji,

- termostat za nastavitev stalne temperature vode,

- možnost uravnavanja intenzivnosti toka vode – blag ali intenziven tok,

- pri ročni prhi ustrezen premer ročaja, tako da se odlično drži v roki,

- pri zgornji prhi možnost prostega prilagajanja položaja in kota, pod katerim je nastavljena roka zgornje prhe.

Ponujamo vam dežno prho za montažo na strop in stensko različico. Ramica pršilnika je primerne velikosti in dolžine, tako da ima večji doseg v notranjosti tuš kabine.

V naši trgovini s kopalniško opremo lahko nakupujete prek spleta.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!