Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Montaža
Na tleh (6)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Kvadratni tuš pladnji

Kopalnica je prostor za sprostitev. Zato je njegova praktična opremljenost enako pomembna kot estetika notranje opreme. Kvadratna tuš kad iz naše ponudbe bo zagotovo pritegnila poglede, izpolnila pa bo tudi pričakovanja glede udobne uporabe.

Ponujamo kvadratne tuš kadi, ki jih odlikujejo dizajnerska oblika, modna obdelava in eleganten stil. Poleg tega je njihova uporaba čisti užitek – funkcionalno so zasnovane tako, da vsako kopanje poteka v udobnih pogojih.

Naša ponudba vključuje:

- kvadratne tuš kadi 80×80
- kvadratne tuš kadi 90×90.

Zaradi oblike in dimenzij se ti modeli prilagajajo posebnostim posameznega prostora. Delovali bodo tako v manjših kot v večjih kopalnicah.

Kvadratne akrilne in mineralno akrilne tuš kadi – združitev dobrega okusa in prvovrstne kakovosti

Poskrbeli smo, da so v našem asortimanu kvadratne tuš kadi, ki niso le različnih dimenzij, temveč so izdelane iz zanimivih materialov. Zahvaljujoč temu jih lahko prilagodite ne le glede na velikost kopalnice. Tuš kad 90×90 in njen manjši ekvivalent lahko izberete glede na vizualno zasnovo prostora.

Kvadratne akrilne tuš kadi se podajo v skoraj vsako kopalnico. Osredotočili smo se na modele, ki jih odlikuje snežno bela barva, ki poudarjajo elegantno ureditev prostora. Njihova površina je enostavna za čiščenje in zelo prijetna na dotik, zato je lahko kopanje še bolj sproščujoče in prijetno.

Kvadratno tuš kad 90×90 in model 80×80 lahko izdelamo tudi iz mineralnega akrila. Nudimo opremo, ki se bo odlično podala k kopalnicam, urejenim v industrijskem stilu in nekoliko strožjega značaja. Mineralni akril ima edinstven videz – njegova površina spominja na naravni kamen. Naše tuš kadi iz tega materiala so dolgoletna naložba. So trpežne in imajo hkrati brezčasen dizajn.

Da bi vam naša ponudba omogočala izbiro opreme po meri posameznega uporabnika, smo poskrbeli za njeno raznolikost. Zato imamo v ponudbi tuš kad 90×90 nizka in njeno višjo, nekaj centimetrsko varianto.

Naš asortiman je namenjen vsem tistim, ki jim je pomembna najmanjša podrobnost kopalniške opreme. Nudimo tuš kadi iz visokokakovostnih surovin – cenijo jih tako na trgu kot številne zadovoljne stranke.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!