Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Barva umivalnika
Pokaži vse
Barva sklede
Pokaži vse
Barva
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Stranišča

Style WC – oglejte si našo ponudbo.

Osnovna oprema vsakega stranišča je estetska straniščna školjka in vse pogosteje tudi bide. Ta funkcionalna kombinacija je primerna za majhne in prostorne sobe. Bidet vam omogoča vzdrževanje intimne higiene in je tudi videti dobro. V naši ponudbi najdete komplete, sestavljene iz obeh elementov, ki se med seboj odlično ujemata. Zato je odlična izbira za vse, ki želijo elegantno stranišče, ki 100-odstotno opravlja vse svoje funkcije. Naša stranišča so na voljo v različnih izvedbah in obdelavah, zato jih zlahka prilagodite svojim potrebam in oblikovalski viziji.

Zaradi pravilne postavitve opreme stranišče ni le lepo na pogled, temveč tudi popolnoma funkcionalen prostor. V naši ponudbi lahko najdete izdelke različnih velikosti, primerne za kopalnice z manjšimi ali večjimi površinami. Ker sanitarnih naprav ni treba pogosto menjati in nam običajno služijo več let, je treba njihovo izbiro skrbno pretehtati in upoštevati tako praktične kot estetske vidike. Zato je treba uskladiti tehnične vidike in ohraniti skladen značaj notranjosti.

Moderno stranišče – naredite svojo kopalnico elegantno.

Ponujamo različne izdelke, ki ustrezajo različnim slogom prostorov. Tisti, ki cenijo klasične rešitve, se lahko odločijo za brezčasno kopalniško stranišče iz bele keramike. Ta vrsta izvedbe se prilega skoraj vsaki notranjosti in jo je mogoče uspešno kombinirati z drugim okovjem. Zaradi viseče straniščne školjke v snežno belem sijaju je notranjost videti higienična in čista. Takšne kopalnice so še posebej priporočljive za tiste, ki želijo ustvariti ločen prostor za goste.

Izdelki, ki jih ponujamo, so izdelani iz sanitarne keramike najvišje kakovosti. Zaradi posebnega postopka izdelave se vsi odlikujejo po svoji trpežnosti, tako da bodo služili dolga leta. Poleg tega jih je enostavno čistiti. Prosto lebdeči sedež je še posebej primeren, če so v hiši otroci. Tisti, ki želijo sodobno stranišče, se pogosto odločijo za sklede v črni barvi. To je zanimiv oblikovni element, katerega namestitev se ne razlikuje od klasičnih različic. Zaradi tehnologije brez splakovanja čiščenje ni težava. Poleg tega ponujamo tudi bideje v enakem odtenku, ki skupaj tvorijo praktičen in estetski komplet.

*Najzanimivejše straniščne školjke – kaj najdete v naši ponudbi?

Poleg zgoraj omenjenih izdelkov, ki bodo odličen dodatek k straniščem
Poleg zgoraj omenjenih izdelkov, ki bodo odlična oprema za sanitarije, opremljene v sodobnem slogu, ponujamo tudi široko paleto modelov, idealnih za prostore, urejene na primer v duhu glamurja. Ponujamo na primer komplete, ki jih sestavljajo straniščna školjka in umivalnik ali bide v zlati barvi ali z geometrijskimi vzorci v tem odtenku. Takšne sanitarije bodo sobi dale ekskluziven videz in v njih bo prijetno preživljati čas. Tisti, ki imajo raje bolj minimalistične dekorativne elemente, se lahko odločijo za sklede z enim samim zlatim poudarkom, ki po eni strani poskrbi za izviren videz, po drugi strani pa ne preobremeni notranjosti.

Druga možnost so kopalniška stranišča iz materiala, ki posnema naravni kamen. Ta zasnova daje notranjosti razkošen občutek. Svetla barva dodatno polepša notranjost in ustvarja občutek čistoče. Poleg zgoraj opisane sanitarne keramike boste v naši ponudbi našli tudi številne druge izdelke za kopalnico. Na voljo so na primer gumbi za montažo pred steno, samo montažo in kompleti, ki vsebujejo oba izdelka. Tako lahko računate na celovito ponudbo in možnost, da imate vse potrebne pripomočke na enem mestu.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!