Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Zaključek mešalnika
sijajni (10)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Armature za tuš

Že nekaj časa se pojavlja trend izbire tuš kabine namesto kopalne kadi. Na to ne vplivata le udobje in varčevanje z vodo, temveč tudi vse večja izbira naprav za prhanje. Mešalniki pršilni so opremljeni z možnostmi, ki povečujejo njihovo funkcionalnost in vam omogočajo sproščujočo kopel. V ponudbi REA boste našli širok izbor kopalniške opreme, ki navdušuje s svojo obliko in priročnostjo.

  • Mešalnik za prho – katerega izbrati?

Pri izbiri pribora za prho je poleg estetike treba upoštevati tudi lastne potrebe in tehnične možnosti kopalnice. Med našimi strankami je najbolj priljubljena možnost skritega mešalnika za prho. Nameščena je pod ploščicami, zato ne moti oblikovanja kopalnice in zavzema manj prostora. To vpliva tudi na priročnost uporabe, saj ni izstopajočih strukturnih elementov.

Druga možnost so izpostavljene mešalne baterije za prho, pri katerih so vsi sestavni deli nameščeni na steno. Prednost tega je enostaven dostop do delov, kar je v primeru okvare precejšnja prednost. Takšni modeli so tudi nekoliko cenejši od skritih mešalnikov za prho, vendar to ne zmanjšuje njihove kakovosti in estetike.

Spršilni mešalniki – široka paleta rešitev.

V naši ponudbi boste našli modele, ki navdušujejo s svojo obliko in funkcionalnostjo. Ponujamo standardne pršne mešalnike in tiste, ki so opremljeni s sodobnimi pripomočki za uporabnike. Ponujamo vam lahko

- kompleti za prhanje,
- deževni nalivi,
- preproste skrite mešalne baterije za prhanje,
- pribor za pršne armature.

Prodajamo kuhinjske mešalne baterije, ki se razlikujejo po zasnovi glave za prhanje, načinu namestitve in operacijskem sistemu. Omembe vredna je tudi množica vzorcev in barvnih različic, zaradi katerih so pršne mešalne baterije estetski dodatek k vaši notranjosti.

Skrivne mešalne baterije za prhanje – modni dodatek k vaši notranji opremi.

Mešalniki za prho REA so zaradi svoje čudovite oblike ne le praktični, temveč tudi zelo eleganten oblikovalski element v kopalnici. Naše mešalne baterije za prhanje lahko kombinirate z dežnimi prhami in tako ustvarite ujemajoč se komplet za prhanje. Mešalniki za prho REA so izdelani iz najkakovostnejše medenine s štirikratnim kromiranim premazom. To zagotavlja vzdržljivost in robustnost za dolga leta

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!