Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Zaključek mešalnika
sijajni (49)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Armature za kadi

Pri načrtovanju kopalnice bodite pozorni na vse elemente, ki so pomembni za videz prostora in vplivajo na njegovo funkcionalnost. Vankuška pipa je del, ki ga je treba skrbno izbrati, da bi zagotovili dolgoročno uporabo in eleganten videz. Pri kopalniški armaturi so pomembni tudi velikost, oblika in način namestitve. Priporočamo:

- skrite kopalniške mešalne baterije,
- kopalniške mešalne baterije*, ki so nameščene zunaj,
- mešalniki za kopalno kad s prho.

Pri razdelitvi izdelkov se upošteva tudi barvna shema. Da bi se lahko odzvali na vse oblikovalske potrebe, smo pripravili ponudbo, v kateri so zidne kopalniške armature in druge na voljo v črni, beli, srebrni in zlati barvi. Kopalnica v glamurju, skandinavskem in vintage slogu? Možnosti je veliko, mi pa vam lahko pomagamo ustvariti harmonično pohištvo.

*Klasična ali sodobna kopalna armatura?

Stenska kopalna armatura? Ali pa pipa, nameščena neposredno na kad? Klasični krom ali inovativna črna z zlatimi poudarki? Klopi ali ročaji? Vprašanj je veliko in naši strokovnjaki v trgovini lahko odgovorijo na vsa.

Ponujamo skrito kopalniško armaturo, ki spodbuja minimalistično in elegantno notranjost. Zahvaljujoč visokokakovostnim materialom, kot sta medenina in plastika ABS, je bilo mogoče pridobiti zanesljive izdelke, za katere poleg tega velja 2-letna garancija proizvajalca. Upravljanje gibljivega izliva in nastavljanje idealne temperature vode je hitro in intuitivno. Zaradi vsega tega je kopanje pravi užitek, še posebej, če se kopate v tako čudovitem okolju!

Kopalna armatura s prho ali brez nje – naša ponudba.

Stenska kopalniška armatura je na voljo s prho ali brez nje. Pripravili smo ponudbo, v kateri so posamezne kopalniške armature estetske, ustrezajo sodobnim trendom, predvsem pa so zanesljive in enostavne za čiščenje. Poleg kopalniških armatur za skrito vgradnjo lahko kupite tudi klasične visoke pipe, s katerimi lahko ustvarite stilsko dovršen prostor v retro slogu.

Vabimo vas, da nakupujete prek spleta!

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!