Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Barva
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Armature za umivalnik

So nepogrešljiv del kopalniške opreme, vendar to ne pomeni, da imajo le praktično funkcijo. Mešalnik za umivalnik* mora biti okras prostora in se ujemati z ostalim dekorjem. Včasih za harmonične kombinacije, drugič za kontrast. Zato smo vključili praktične pipe za umivalnik* v različnih slogih in barvah. Zaradi velikega izbora bo vsak oblikovalec v ponudbi našel izdelek, ki ustreza njegovi viziji oblikovanja.

Vsaka armatura za umivalnik, prikazana v naši trgovini, izpolnjuje stroge standarde kakovosti. Posamezni modeli se razlikujejo po obliki, višini, dosegu izliva in obdelavi.

Srebrna, črna in zlata armatura za umivalnik.

Pri brskanju po naši ponudbi bodite pozorni na različne pipe za umivalnik. Osnovna delitev izdelkov vključuje izdelke, ki se namestijo na pult, in tiste, ki so namenjeni skriti namestitvi. Vse pipe za umivalnik so na voljo v treh barvah:

- srebro – krom je eleganten in brezčasen, enostavno ga je vzdrževati čistega in ni dovzeten za korozijske procese,

- črna – matiran vodovodna pipa je videti elegantno. Medeninasto konstrukcijo prekriva trden premaz, zato je izdelek trpežen in enostaven za čiščenje,

- zlata – izjemna pipa za umivalnik je sestavljena iz medeninastega ohišja, ki ga prekriva debela plast zlate prevleke. Učinek je očarljiv.

Kranjice za umivalnik v naši ponudbi.

V naši ponudbi boste našli vodovodne pipe v številnih različicah, med katerimi lahko izbirate. To so predvsem točilne pipe, ki se v vsej svoji veličini predstavijo na pomivalnem koritu, ter stenske pipe, nameščene pod ometom. Zaradi uporabe keramičnih glav ali zgornjih perlatorjev vsaka pipa za umivalnik navdušuje s svojo vzdržljivostjo in robustnostjo.

Oglejte si našo ponudbo mešalnikov. Vašemu umivalniku bodo dali sodoben videz in olajšali njegovo uporabo. Visoka armatura za umivalnik, nizka armatura za umivalnik, stenska armatura – imamo, kar iščete!

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!