Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Barva sklede
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Bideji

Bide je praktična naprava, ki zagotavlja maksimalno higieno. Pred kakšnim ducatom let so jih vgrajevali le v luksuzna stanovanja. Trenutno se vse pogosteje vgrajujejo v kopalnice v novih ali prenovljenih stanovanjih. Bideji izgledajo kot WC školjka v kombinaciji z umivalnikom. V spletni trgovini REA lahko dodatno kupite funkcionalne pipe za bide, skozi katere teče voda, potrebna za umivanje intimnih delov telesa po uporabi stranišča. Nekateri modeli so na voljo s pokrovom. Ta rešitev je ugodna za vzdrževanje čistoče. Po opravljenih potrebnih higienskih opravilih lahko kopalniški bide priročno zaprete in tako preprečite širjenje mikrobov in neprijetnih vonjav.

Garancija maksimalne čistoče in svežine so plošče z antibakterijskimi premazi. Odvisno od izbranega modela je pokrov lahko klasičen ali počasi zapirajoč se. Slednja rešitev je med kupci zelo priljubljena zaradi zmanjševanja hrupa in zmanjšane nevarnosti poškodbe keramičnih robov pri spuščanju lopute.

Stoječi ali viseči bideji – to je vprašanje…

Tako kot pri WC deskah je bide školjka lahko viseča ali stoječa. Veseči bide odlikuje eleganten videz. Odlično se prilega tudi moderno urejenim interierjem, čiščenje okrog naprave pa je zaradi dostopa do celotne površine kopalniškega poda hitro in učinkovito. Vendar se velja zavedati, da je viseče bideje težje namestiti kot klasične stoječe modele. Običajno je za ta namen potreben poseben podometni okvir. Posodo za bide lahko pritrdite tudi na steno s posebnimi vijaki.

Bideji, ki so na voljo v trgovini REA, so na voljo v različnih barvah. Poleg klasičnih belih modelov lahko kupite tudi naprave v črni ali srebrni barvi. Kupite lahko tudi naprave, namenjene otrokom.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!