Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Način odpiranja
Drsni (4)
Barva
Pokaži vse
Zaključek mešalnika
matt (4)
Velikost kabine
100x100 (10)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Stenske tuš kabine

Pri izbiri kopalniške opreme je treba upoštevati lastne potrebe in tehnične možnosti interierja. Poskrbeti morate, da je urejena funkcionalno, hkrati pa navdušuje s svojo estetiko. Visoko uporabnost in vizualne lastnosti združujejo stenske tuš kabine, ki bodo odlična izbira za vsako kopalnico. Delovali bodo tako v majhnih sobah kot tudi učinkovito dopolnilo velikemu prostoru.

Stenske tuš kabine – kombinacija klasičnega in modernega

V našem asortimanu boste našli vrhunsko kopalniško opremo. Kot proizvajalec skrbimo, da je vsak projekt razvit v skladu s trenutnimi trendi in upošteva rešitve, ki vplivajo na udobje. V naši ponudbi so stenske tuš kabine, ki jih odlikuje najvišja kakovost izdelave in eleganten dizajn.

Stenska prha je univerzalna izbira za vsako kopalnico. Stranice kabine so montirane neposredno na steno, kar omogoča veliko možnosti ureditve ob omejevanju prostora. Stenske prhe so na voljo v geometrijskih in zaobljenih oblikah. Lahko se odločite za varianto pritrjene neposredno na tla ali izberete stensko tuš kabino s tuš kadjo. Takšne naprave kljub preprosti zasnovi odlikuje eleganten dizajn, zahvaljujoč kateremu se bodo podale v moderne in klasične aranžmaje.

Stenske tuš kabine – luksuzni izdelki po ugodnih cenah

Kot proizvajalec lahko zagotovimo, da vsak izdelek ustreza najvišjim standardom kakovosti. Ponujamo vam 3-stenske tuš kabine, ki bodo izpolnile vaša pričakovanja glede funkcionalnosti in estetike. Naše stenske tuš kabine:

- iz varnega kaljenega stekla,
- opremljena so z inovativnimi rešitvami, zaradi katerih so vrata tesna in enostavna za odpiranje,
- na voljo so v številnih velikostih in stilih zaključka.

Najdete stenske tuš kabine 80×80, kot tudi v drugih dimenzijah. Izbirate lahko med različnimi vrstami struktur in barvami profilov. Vabimo vas, da se seznanite s celotno kolekcijo stenskih tuš kabin REA.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!