Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Način namestitve
Namizni pult (275)
Barva umivalnika
Snežnobela (97)
Odprtina za pipo
Pokaži vse
Prelivna odprtina
Pokaži vse
Dolžina umivalnika - razpon
Pokaži vse
Širina umivalnika - razpon
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Kopalniški pultni umivalniki

Izbiri umivalnika je vredno posvetiti veliko pozornosti, saj je eden najpogosteje uporabljenih kosov kopalniške opreme. Zato mora biti predvsem udoben za uporabo. Vendar je lahko neopazen umivalnik tudi estetsko pomemben oblikovalski element in celo edinstvena dekoracija notranjosti. Vse je odvisno od izbranega dizajna. Rea ima v svoji ponudbi na primer izjemno elegantne umivalnike countertop, ki so vse bolj priljubljena izbira za elegantne prostore. Popolna kombinacija funkcionalnosti izjemnega šik, ki lahko krasi tudi vašo kopalnico!

Pultni umivalnik – idealen za dizajnersko kopalnico.

Pultni umivalnik je v zadnjih letih pravi hit notranjega oblikovanja. Razlogov za to je več. Prvič, že sama po sebi je zelo dekorativna in veliko bolj izrazita od vgradnega umivalnika. Z veliko izbiro modelov, barv in oblik lahko izberete resnično izvirno in zanimivo rešitev. Na voljo so pultni kopalniški umivalniki, ki se razlikujejo po:

- oblika – npr. okrogla v obliki sklede, pravokotna, kvadratna ali celo nepravilna;
- barva – klasična bela ali vse barve mavrice, vključno s črno ali zlato;
- material, iz katerega so izdelani, na primer keramika, kamen ali njegova imitacija ali celo steklo;
- velikost – tako velikost sklede kot tudi masivnost samega dizajna;
- slog – na voljo so kosi v industrijskem, glamur, minimalističnem, retro in številnih drugih slogih.

Drugič, pomivalno korito countertop zaradi svoje oblike omogoča tudi izpostavitev skrbno izbranega pulta. Poleg tega se zelo dobro obnese pri vsakodnevni uporabi.

Rea pomivalna korita – naša ponudba.

Ponudba Rea vključuje izjemno raznolike kose, ki jih odlikujeta natančna izdelava in senzacionalen slog. Ponujamo velike in majhne namizne umivalnike, globoke in plitve, okrogle in geometrijske oblike. Če želite estetski videz in vzdržljivost, je umivalnik Rea za mizo popolna izbira.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!