Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Dodatki in deli za prho

Pri nakupu kopalniške opreme je nujno, da si priskrbite prave nadomestne dele za prhe. V trgovini Rea boste našli vse, kar potrebujete za kopalnico. Naš asortiman nenehno dopolnjujemo z vrhunskimi pripomočki za prhanje. Tu med drugim najdete ročaje, valjčke in tesnila, ki jih je mogoče preprosto namestiti na večino kompletov za prhanje. Že več let proizvajamo in distribuiramo komponente za tuš kabine. Naše izdelke odlikujeta robustnost in vzdržljivost. Dodatki za tuš kabino* so izdelani iz robustnih materialov, ki so odporni na poškodbe. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo tudi pri intenzivni uporabi. Ni vam treba skrbeti, da bodo delci za prho, ki jih kupite pri družbi Rea, hitro zarjaveli. Poskrbeli smo, da so čim bolj zaščiteni pred korozijo. Zato ste lahko prepričani, da bodo dodatki za tuš kabino, ki jih kupite pri nas, tudi po več letih uporabe videti kot novi. h2. Pribor za tuš kabino – majhni in neopazni deli naredijo veliko razliko! *Tuš kabina ima nalogo, da učinkovito izolira kopalnico pred vodo. Za to so zaslužni skrbno izbrani deli, kot so tesnila, trakovi in magnetni valji. Če te komponente odpovedo, tuš kabina ne deluje več pravilno. Zato je dobro, da si vnaprej zagotovite prave *delce za prho za svojo tuš kabino. Potrebujete profile ali tečaje za vrata za prho? Brez težav. Pravo dodatno opremo lahko najdete v svoji trgovini. Ne pozabite, da je lahko že zamenjava enega majhnega dela tuš kabine velika razlika. Zato ni vredno varčevati z denarjem za to vrsto dodatne opreme. Ponujamo tudi možnost nakupa sredstev za odstranjevanje vodnega kamna in regeneracijskih sredstev za tuš kabine. Redna uporaba takšnih pripravkov podaljša življenjsko dobo posameznih sestavnih delov tuš kabine. Spodbujamo vas k nakupu!

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!