Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Način namestitve
Namizni pult (109)
Barva umivalnika
imitacija kamna (36)
Odprtina za pipo
Pokaži vse
Prelivna odprtina
Pokaži vse
Dolžina umivalnika - razpon
Pokaži vse
Širina umivalnika - razpon
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Umivalniki Glamour

Umivalniki Glamour – stilski element kopalniške opreme

Umivalnik je eden izmed osnovnih elementov kopalniške opreme, na katerega si morate zapomniti. Priporočamo, da jo uskladite z ostalo keramiko, kot je WC školjka in kopalna kad ali tuš. Eleganten umivalnik zahteva tudi ustrezen okvir, zato ga je dobro uskladiti tudi s pravo baterijo, milnico, ogledalom in osvetlitvijo.

Mimogrede, ne smemo pozabiti, da mora estetika iti z roko v roki s funkcionalnostjo in praktičnostjo. Zato mora biti umivalnik glamour udoben za uporabo in trpežen, da se ne boji intenzivne uporabe. Tako se lahko odločite za manjše modele, na primer s širino 35 centimetrov, ali večje – s širino 81 centimetrov.

Elegantna pomivalna korita: pultna, podpultna in prostostoječa

Ponudba naše trgovine vključuje dizajnerske umivalnike, prilagojene potrebam vsakega uporabnika in vsake kopalnice. Izbirate lahko med namiznimi, podpultnimi in samostoječimi umivalniki Glamour. Slednji so izjemno impresivni, sami po sebi so okras in se še posebej dobro obnesejo v velikih kopalnicah in kopalnicah.
Namizni umivalniki, katerih oblika nima meja, dajejo največji prostor za ustvarjalnost. V tem primeru lahko izberete tudi najbolj izvirne in nestandardne – okrogle, ovalne, kvadratne, pravokotne, kotne, valovite in mnoge druge.

Glamurni in ročno izdelani keramični umivalniki – veliko dizajnov na izbiro

Dizajnerski umivalniki so izdelki, ki takoj pritegnejo pozornost. Naš asortiman zajema glamurozne bele in črne umivalnike, imitacije naravnega kamna, imitacije lesa, pisane keramične umivalnike v različnih izvedbah, z večjim ali manjšim dodatkom zlate in tudi v modri barvi.
Odvisno od modela imajo lahko različne zaključke – od popolnoma mat do sijajnega. Tako velika izbira dizajnov vam omogoča, da namizni keramični umivalnik in druge umivalnike popolnoma prilagodite svojim pričakovanjem, vašim zahtevam in celotni ureditvi kopalnice.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!