Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Dodatki za kopalnice

Ponujamo različne dodatke za prho, ki bodo zagotovo prišli prav v vsaki kopalnici, kot so kopalniške preproge in zavese za prho. Izdelki v naši ponudbi so najvišje kakovosti, kar zagotavlja visoko vzdržljivost in trdnost za dolga leta.

Kopalniški dodatki – bambus in moderno.

Pri opremljanju kopalnice morate upoštevati potrebo po dodatnih kopalniških dodatkih. V spletni trgovini REA boste našli vse, kar potrebujete, da bo prostor funkcionalen in izstopal s privlačnim dizajnom. Tu boste med drugim našli praktično kopalniško pohištvo, straniščne obešalnike in ročaje ter dekorativna ogledala, zavese in nedrseče preproge iz bambusa, odpornega na obrabo. Poleg tega našo ponudbo nenehno dopolnjujemo z dodatki za kopalnice in kabine za prhanje v njih.

Pri izbiri posameznega okovja je treba upoštevati individualno zasnovo prostora ter njegovo velikost in razporeditev. Pomembno je tudi število članov gospodinjstva in njihove individualne potrebe. Pravi kopalniški dodatki* se morajo popolnoma ujemati z opremo in kopalniško keramiko, da ustvarijo harmonično celoto. Še posebej pomembno je izbrati prave dodatke za prho, da bo prha udobna in jo boste lahko uporabljali več let.

Priročni kopalniški pripomočki.

V spletni trgovini REA vas čakajo različni kopalniški pripomočki. Med njimi si posebno pozornost kupcev zaslužijo črni kopalniški dodatki, vključno s stojali, stojali za brisače, koši za smeti ali držali za toaletni papir. Vredno je vedeti, da je črna barva univerzalna barva, ki je primerna tako za kopalnice, opremljene v modernem kot klasičnem slogu. Če so ti elementi v kopalnici spretno razporejeni, dajejo prostoru edinstven značaj. Priporočamo tudi kopalniške dodatke iz bakra*. To so funkcionalni elementi, ki jih odlikuje odpornost proti poškodbam in praskam. Večina jih je tudi po več letih uporabe videti tako dobro kot na dan nakupa.

Ponudba trgovine REA se stalno dopolnjuje tudi s praktičnimi, udobnimi moškimi, ženskimi in otroškimi kopalnimi plašči. Oblačila so na voljo v različnih velikostih in barvnih različicah. Pri nakupu ste več kot dobrodošli!

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!