Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Vrsta kabine
Kotni (33)
Način odpiranja
Drsni (17)
Zaključek mešalnika
sijajni (32)
Velikost kabine
90x90 (14)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Zlate tuš kabine

Vas navdihuje originalna notranjost? Če želite urediti prostor, ki bo lep, moden in funkcionalen izberite zlato tuš kabino. Sprostitev v takem prostoru bo še bolj prijetna, vsakodnevno kopanje pa se bo spremenilo v SPA!

Izdelki, ki jih predstavljamo, so izdelani s pozornostjo do podrobnosti. Seveda so osrednja točka zlati profili, ki režejo steklo na ozadju ploščic, ki pokrivajo stene in tla. Takšna obdelava ne samo vizualno modelira prostor, ločuje mokro cono od suhe cone, ampak tudi okrasi sobo. Tudi klasične sive, bež ali bele barve bodo pridobile razkošen zaključek, če jih boste kombinirali z zlato kabino.

Vsak zlati tuš poleg dizajna zagotavlja visoko funkcionalnost. Na voljo je v več velikostih in oblikah, tako da ga lahko preprosto prilagodite projektu, velikosti in lastnim željam.

Tuš kabine zlati profili: 90×90 in številne druge dimenzije v naši ponudbi

Naša ponudba obsega celotno kolekcijo zlatih tuš kabin v različnih oblikah in velikostih. Predlagamo:

*- paravane za kopalne kadi, ki jih lahko namestite na kopalno kad, s čimer ločite kopalni del od uporabnega in zmanjšate problem brizganja vode po kopalnici, *
– tuš stene,
– geometrične zlate tuš kabine 80×80, 90×90, 80×100.

Vrata, zlate tuš stene – s tuš kadjo ali linearnim odtokom

Tuš kabine Golden lahko vgradite v komplet s tuš kadjo ali linijskim odtokom. Izdelke REA odlikuje sodobna oblika in funkcionalnost. To je posledica rešitev, kot je varno kaljeno steklo Crystal Clear z lasersko nanesenim premazom Easy Clean. Tuš kabina Golden je na voljo po naročilu v desni ali levi izvedbi, pestrost montaže pa zagotavljajo univerzalni profili. Komplet poleg zlate tuš kabine vključuje tudi vse potrebne montažne elemente – tesnila, ročaje in tečaje.

Tuš kabine Gold so lasersko premazane s 4-slojnim nanosom visokokakovostnega emajla. Zaradi tega so aluminijasti elementi (profili, ročaji, tečaji) odporni proti temnenju, se ne razbarvajo in ne rjavijo.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!