Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Barva
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Splakovalniki

Popolnoma dokončana in funkcionalna kopalnica so sanje mnogih ljudi. Če ste eden izmed njih, imamo za vas odlično ponudbo. To so * podometni WC okvirji *, zahvaljujoč katerim bo vgrajeni sanitarni sistem izgledal lično in moderno. WC okvir vam omogoča, da skrijete ne samo splakovalnik, ampak tudi vse priključke, ki vodijo do njega. V trgovini Rea lahko kupite praktično in funkcionalno visečo * WC školjko z okvirjem *. Tukaj boste našli modele, namenjene ne le uporabi s straniščnimi školjkami, ampak tudi z bideji. Zelo priročna rešitev je nakup podometne straniščne školjke, ki se prodaja v kompletih, sestavljenih iz WC deske in deske komet, ki je na voljo v klasični in počasi zapirajoči se različici. Vsak podometni okvir je dodatno opremljen s splakovalnikom in tipkami za njegovo aktivacijo ter dodatki potrebnimi za montažo.

Podometni straniščni okvirji – zakaj se splača investirati vanje?

WC školjko z okvirjem lahko enostavno namestite v kopalnico. Vsi elementi kompleta so izdelani iz najkakovostnejših materialov, odpornih na uničujoče učinke vlage in aktivnih snovi, ki jih vsebujejo kemična sredstva. WC školjka je enostavna za čiščenje. Njegova uporaba pomaga zmanjšati porabo vode pri izpiranju.

Če vam je pri urejanju videza kopalnice pomembna funkcionalnost njene notranjosti, bo pravilno izbran podometni WC okvir v tem pogledu izpolnil vsa vaša pričakovanja. Splakovalni mehanizem, skrit v steni, ne moti videza skrbno urejenega prostora. Toaletni okvirji so kot nalašč za majhne kopalnice, saj omogočajo namestitev straniščne deske kamor koli v njej. Zahvaljujoč njim lahko WC školjko postavite na steno.

Podometni splakovalnik kupljen v trgovini Rea se bo odlično podal tako v moderno kot v klasično urejene kopalniške prostore. Za vsak element kompleta nudimo posebno garancijo. Vljudno vas vabimo, da izkoristite našo ponudbo!

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!