Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Zasloni za kadi, zasloni za kadi

Večna dilema kopel ali tuš je pravkar rešena! Predstavljamo zaslon za kad kot nadgradnjo kopalnice. Ta zasnova vam zagotavlja prostor, ki ga potrebujete za kopanje in osvežilno izpiranje z vodo. Zaslon za kad* je zamisel za hitro in učinkovito preobrazbo kopalnice. Primeren je predvsem za prostorsko omejene prostore.

Zaslon za kad* je na voljo v različnih velikostih in izvedbah. Lahko se odločite za klasično steklo z minimalističnim značajem. Zaradi svoje prozornosti ne preobremenijo kopalnice, temveč ustvarijo prostoren vtis. Druga možnost je sodobna tubus zasteklitev, ki ima črne profile. To mu daje okusen videz v notranjosti z industrijskim pridihom.

Skrinja za prhanje – prednosti.

Zaslon za prhanje ima številne prednosti. Prvič, vaši kopalnici omogoča uporabo pripomočka 2 v 1 – kopeli in prhe – odvisno od okoliščin, časa in želja. Poleg tega so na voljo tudi zasloni za prhe*:

- zaščiti notranjost prostora pred škropljenjem,
- izboljša videz kopalnice,
- imajo univerzalni sistem namestitve na eni ali drugi strani kadi,
- so izdelani iz kaljenega stekla, kar znatno poveča njihovo odpornost proti vročini in vlagi,
- zaslon za kad je enostavno vzdrževati čistočo.

Tuš zasloni vam bodo omogočili poceni preobrazbo kopalnice. Zaradi uporabljenih profilov so zelo stabilni. Za še večjo funkcionalnost so nekateri modeli opremljeni z gibljivimi elementi. Oglejte si naše zložljive kopalniške zaslone.

Naša ponudba zaslonov za prhanje.

Naša ponudba vključuje tako enojno zasteklitev kot skladljive kopalniške zaslone, ki so premični in jih je mogoče zložiti. Ker so na voljo različni slogi in velikosti, lahko določen kos enostavno prilagodite značaju svoje notranjosti. Uživajte v priročnem spletnem nakupovanju z dostavo na dom. Zagotavljamo hiter in varen prevoz kupljenih izdelkov.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!