Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Način odpiranja
Drsni (6)
Barva
Pokaži vse
Zaključek mešalnika
matt (36)
Velikost kabine
120 (19)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Tuš stene Walk In

Vedno več ljudi se odloča za vgradnjo prhe zaradi udobja in varčevanja z vodo. Tuš kabine niso več domena majhnih kopalnic, kjer si zaradi omejenega prostora ne morete privoščiti kadi. To rešitev rade volje izberejo tudi za velike prostore in kopalne salone. Poleg standardnih kabin so vam na voljo tudi walk in kabine. To so moderne in hkrati praktične konstrukcije, zahvaljujoč katerim lahko uresničite celo nenavadne ureditvene ideje.

So odlična izbira za vse ljubitelje minimalistične ureditve. Ko se odločamo za takšno kabino, je nujno narediti odtok. Steklo za tuš kabino v primerjavi s klasičnimi izvedbami odlikuje preprosta struktura. To pa pomeni manj valjev, tečajev in drugih komponent, ki so nagnjene k obrabi. Z naložbo v takšno rešitev vaše kopalnice ste lahko prepričani, da bo brez težav služila dolga leta.

Walk-in kopalnica – način za ustvarjanje modnega in funkcionalnega prostora

Kot proizvajalec smo dobro seznanjeni s trenutnimi trendi notranje opreme in potrebami naših strank. Zato smo v našo ponudbo uvedli moderne in izjemno dizajnerske tuš kabine, ki se bodo podale v vsako kopalnico. Za razliko od tradicionalnih kabin nimajo vrat in so stranice pritrjene na steno. To pomeni, da lahko konstrukcijo prilagodimo tako dimenzijam vaše kopalnice kot tudi vašim individualnim pričakovanjem. Velika prednost je tudi zelo enostavna montaža, ki je brez težav kos tudi osebam, ki do sedaj s tovrstnim delom niso imele izkušenj.

Walk-in stene so pritrjene direktno na tla, zaradi česar je celota izjemno elegantna. Ta rešitev ima tudi praktično razsežnost, saj ljudem z gibalnimi težavami omogoča nemoten vstop pod tuš. Walk-in kabine so zaradi preproste zasnove tudi vzdržljive in enostavne za čiščenje. Majhno število kotičkov in špranj pomeni, da se ostanki mila in druge nečistoče ne nabirajo pretirano. Zahvaljujoč temu čiščenje ne vzame preveč časa in ni posebej zahtevna dejavnost. Potreben je le trenutek, da steklo prhe zasije čisto.

Walk-in tuš kabina – kaj lahko najdete v naši ponudbi?

Asortiman ne vključuje samo stekla za prho, temveč tudi kabino za prhanje, opremljeno s policami in obešalniki. Tovrstni elementi so bili 4-krat prekriti s kakovostnim emajlom. Zahvaljujoč temu so odporni proti rjavenju, temnenju in razbarvanju. Glede na vaše želje lahko izberete police, obešalnike in profile v odtenku zlate, črne ali kromirane barve. Prisotnost polic olajša vzdrževanje reda v kopalnici. Še več, možno jih je razrezati na širino stekla. Sama montaža je izjemno preprosta in obsega privijanje vijakov. Ljubitelji moderne ureditve se lahko odločijo za kabine, v katerih so prozorna stekla kombinirana s črnimi profili. Z geometrijskimi motivi je vhodna stena zelo izvirna in bo zagotovo okras vsake kopalnice. Te vrste različic so odlične tudi za sobe v vintage slogu.

Kaljeno steklo je na voljo v različnih debelinah, tako da ga lahko enostavno prilagodite svojim potrebam. Ljudje, ki se osredotočajo na preprost dizajn in minimalizem, se lahko odločijo za prozorno tuš steklo brez dodatnih okraskov. Takšne modele smo prekrili s posebnim premazom Nano Easy Clean, ki omogoča kondenzacijo vode na površini stekla. Posledično teče v odtok skupaj z nečistočami, steklo pa ostane dolgo časa čisto. Ročaji so izdelani iz kakovostnega aluminija, odpornega na praske in druge poškodbe.
Walk-in tuš stene – širok izbor modelov
V naši ponudbi boste našli najkakovostnejše izdelke, ki vas bodo navdušili s svojim dizajnom in funkcionalnostjo. Z njihovo pomočjo boste ustvarili modno walk-in kopalnico, ki bo vizualno in uporabno izpolnila vaša pričakovanja. Ponujene stene za tuširanje:
- iz kaljenega stekla odpornega na razpoke in lome,
- na voljo v številnih modelih.
- na voljo so v več velikostih (npr. tuš steklo 120),
- so prekrite s posebnim premazom, ki olajša vzdrževanje čistoče vhodne stene,
- so trpežne in izdelane s pozornostjo do vsake podrobnosti.

Walk in steklo je brezčasna naložba, saj je prozorno steklo univerzalen element in nikoli ne bo šlo iz mode. Zahvaljujoč temu, tudi če v prihodnosti načrtujemo prenovo kopalnice, kabine ne bo treba zamenjati, ker bo še vedno skladna z ureditvijo. Še več, kabina za prhanje optično ne zavzame veliko prostora, zato je prostor videti večji, kot je v resnici.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!