Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Montaža
Na tleh (6)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Pravokotni tuš pladnji

Čeprav imajo walk-in kabine zvesto skupino oboževalcev, tradicionalne konstrukcije s pravokotnimi tuš kadmi še vedno ostajajo na ceni. Dobro se obnesejo ne le tam, kjer ni možna vgradnja linijskega odtoka, ampak tudi v klasičnih in funkcionalnih kopalnicah. Blagovna znamka REA trenutno ponuja izjemno dizajnerske izdelke iz različnih materialov, ki so vzdrževani ne le v klasičnih svetlih, ampak tudi v temnih barvah. Primer je pravokotna kamnita tuš kad.

Acrylic Mineral navdušuje s svojim videzom, inovativno obliko in zelo dobrimi tehničnimi parametri. Tuš kad 80×100 zagotavlja estetsko doživetje na visokem nivoju ter udobje kopanja in stoji na deski s prijetno strukturo. Sam kamen je trd, trden, vendar odlično akumulira toploto. Prhanje na takšni pravokotni tuš kadi zagotavlja izredno udobje in užitek vsak dan.

Pravokotne tuš kadi – spletna trgovina REA

V naši ponudbi so moderne in klasične pravokotne tuš kadi. Vgrajeni so na primer brez spoja, kar bistveno poveča njihovo estetsko vrednost in pozitivno vpliva na dojemanje celotnega prostora. Ne glede na to, ali izberete veliko tuš kad 100 × 120 ali kompakten izdelek, ga boste zlahka uskladili s tuš kabino ali stekleno steno, krilnimi vrati, nadgradnimi ali podometnimi tuš garniturami. Prepričani smo, da boste pri REA našli točno tisto, kar iščete, in postali srečni lastnik elegantne, praktične kopalnice.

Nudimo tradicionalne pravokotne tuš kadi iz akrila – zelo enostavne za čiščenje, poceni, brezčasne. Na voljo v beli ali črni barvi. Alternativa jim so vse bolj priljubljene kamnite pravokotne kopalniške tuš kadi, ki se odlično vklapljajo v sodobne industrijske, moderne in minimalistične trende.

Iščete najboljšo opremo za svojo kopalnico? Izberite tuš kad REA 80×100 ali v drugi velikosti in uživajte v notranjosti, o kateri ste sanjali!

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!