Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Zaključek mešalnika
matt (11)
Barva
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Kuhinjske armature

Pri opremljanju kuhinje je treba poskrbeti tudi za najmanjše elemente. Poleg osnovne bele tehnike so pomembni tudi mešalniki, ki se dobro prilegajo notranjosti. Vendar ne smemo pozabiti, da kuhinjski mešalnik ni le estetski dodatek, temveč naprava, ki vpliva na udobje v prostoru. V naši trgovini boste našli široko paleto izdelkov različnih stilov obdelave in delovanja.

*Kuhinjske pipe – kakšno vrsto izbrati?

Zavedamo se, da ima vsaka stranka drugačno vizijo, kako naj bi bila videti njena kuhinja. Zato si prizadevamo, da bi bil izbor mešalnikov za kuhinjska korita raznolik glede na zasnovo, namestitev in konstrukcijo. Ponujene enote so na voljo tudi v različnih barvah, tako da boste našli zlate, črne, srebrne in celo bele modele. V trenutni ponudbi lahko ponudimo kuhinjske pipe:

- z izvlečnim ali prilagodljivim izlivom,
- talni,
- z zaobljenimi profili,
- opremljeni z zračniki,
- visoka zasnova,
- s kromirano površino.

Vsaka kuhinjska pipa je izdelana iz posebej izbranih materialov. Od tega je odvisna življenjska doba in zanesljivost mešalnikov ter njihovo enostavno vzdrževanje. Ker se kuhinjske pipe nameščajo v težkih okoljih, so zasnovane tako, da so odporne na vlago in visoke temperature.

Mešalniki za pomivalno korito za vsako notranjost.

Elegantne kuhinjske pipe REA bodo dopolnile notranjost vaše kuhinje. V naši ponudbi so mešalniki za vsak prostor. Raznolikost barv in oblik vam bo zagotovo olajšala izbiro in vam omogočila, da brez kompromisov najdete pipo, ki ustreza vašim potrebam. Naše kuhinjske mešalne baterije so oblikovane v različnih vzorcih, zato so primerne tako za klasične kot sodobne interierje.

Kuhinjske pipe – funkcionalne in estetske.

Ponujamo aparate, ki so zasnovani tako, da so priročni za uporabo in omogočajo varčno porabo vode. Zato so posamezni modeli pip za umivalnik* opremljeni z aeratorji, ki zračijo vodni tok. Zanimiva rešitev je tudi premična ali izvlečna pršilna škropilnica, ki omogoča enostavno izpiranje umivalnika. Večina kuhinjskih mešalnikov ima namesto pipe ročico, ki omogoča natančnejše uravnavanje temperature in tlaka vode.

Oglejte si celotno ponudbo v trgovini REA. Prepričani smo, da bo tako obsežna ponudba izpolnila vaša pričakovanja. Če imate težave pri izbiri prave kuhinjske pipe, vam bomo z veseljem svetovali.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!