Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Dolžina umivalnika - razpon
Pokaži vse
Širina umivalnika - razpon
Pokaži vse
Način namestitve
Odstavljeno (8)
Barva umivalnika
Snežnobela (7)
Odprtina za pipo
Pokaži vse
Prelivna odprtina
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Kopalniški stenski umivalniki

Eden od osnovnih elementov vsake kopalnice je umivalnik. Njegova izbira nikakor ni preprosta, saj mora biti prilagojen potrebam vseh članov gospodinjstva in usklajen z notranjo opremo. Na trgu je na voljo veliko modelov z nenavadnimi oblikami in dizajnerskimi zaključki. Kljub temu zanimanje za stenske umivalnike, ki so vsestranska izbira za vsako kopalnico, ne upada.

Stenski kopalniški umivalniki – kombinacija klasičnega in sodobnega.

V naši trgovini boste našli široko paleto modelov, ki bodo z modnim in funkcionalnim dodatkom dopolnili zasnovo vaše kopalnice. Kot proizvajalec poskrbimo, da stenska umivalna korita kljub svoji preprostosti pritegnejo pozornost z zanimivim dizajnom. Na voljo so geometrijske konstrukcije in viseči umivalniki s profilirano obliko.

Stenski umivalniki se dobro obnesejo v številnih notranjostih, vendar se najpogosteje uporabljajo v majhnih kopalnicah. Stenska pomivalna korita, ki ne potrebujejo posebne omarice, lahko namestite dobesedno na vsako steno. Poleg tega so stenska korita na voljo v različnih oblikah, na primer kotna. Kotni umivalnik se odlično obnese v majhni notranjosti, kjer je pomemben vsak centimeter prostora.

Prodajamo sodobne stenske umivalnike, ki jih lahko namestite na pult. Tako boste imeli dodatno polico za toaletne potrebščine in dodatke. Ta rešitev ima tudi zanimiv estetski učinek in ne zahteva zapletene namestitve.

Stenski umivalniki – dodatek k velikim in majhnim kopalnicam.

Prizadevamo si, da je zbirka izdelkov raznolika in izpolnjuje pričakovanja vsake stranke. Zato vam lahko ponudimo stenske umivalnike, ki so na voljo v številnih velikostih, da se prilegajo tudi majhnim prostorom. Poleg tega naša stenska pomivalna korita odlikujejo:

- iz visokokakovostnih materialov, kot sta konglomerat in keramika,
- eleganten dizajn, ki bo moden dodatek k vaši notranjosti,
- udobje zaradi posebej oblikovanih obročev in zasnove, ki olajšuje dostop do pipe,
- enostavno vzdrževanje čistoče,
- odporen proti razpokam in poškodbam.

Vabimo vas, da odkrijete celotno paleto izdelkov REA. Prepričani smo, da bodo izpolnili vaša pričakovanja in da boste med njimi našli stenski umivalnik, ki bo ustrezal vaši kopalnici.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!