Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Debelina stekla
6 mm (19)
Končna obdelava profila
Pokaži vse
Velikost vrat
100 (6)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Zložljiva vrata za prho, zložljiva vrata za prho

Izbira tuš kabine ni vse, saj je pomembno tudi, da pravilno izberete posamezne sestavne dele in dodatke. Med njimi so vrata, ki določajo funkcionalnost prhe in udobje pri prhanju. Pomembne so tudi za ergonomsko ureditev prostora v kopalnici, zlasti v majhnih prostorih. Mi vam lahko ponudimo skladljiva tuš vrata, ki so zaradi svoje praktične zasnove priljubljena med strankami.

  • Katere so značilnosti zložljivih vrat za prho?

Zložljiva vrata za prho, znana tudi kot zložljiva vrata za prho. To je zelo dobra alternativa nihajnim in drsnim vratom za tuš kabino. Zaradi pametne zasnove zavzamejo zelo malo prostora, ko so zloženi. Sodobna zložljiva vrata omogočajo odpiranje tuš kabine v obe smeri, tako navznoter kot navzven. Tako je mogoče zložena vrata “skriti” v nišo, ki optično poveča kopalnico. Ti modeli so idealni za majhne kopalnice, v katerih je treba funkcionalno izkoristiti prostor. Zložljiva vrata za prho se vgrajujejo v vgradne prhe, ki so sodobna alternativa tradicionalnim tuš kabinam. Graditelji imajo tako na voljo široko paleto možnosti za prilagoditev dodatkov za prhe in vrat individualnim potrebam.

  • Zložljiva vrata za tuš kabino – katera izbrati?

V nasprotju s tradicionalnimi tuš kabinami je mogoče zložljive prhe prilagoditi po meri. Pred nakupom določenega modela vrat je zato treba natančno izmeriti vhod v tuš kabino. Pomembna odločitev, ki jo mora sprejeti vlagatelj, je tudi način odpiranja. Izbirate lahko med skladljivimi vrati za prho ali zložljivimi vrati za prho, ki drsijo vzdolž nameščenega okvirja. Obe različici se odlikujeta po funkcionalnosti in ne zavzameta veliko prostora, zato je odločitev za namestitev določenega modela stvar individualne izbire.

Zložljiva vrata za prho – široka paleta rešitev.

Prizadevamo si, da bi naša ponudba izpolnila pričakovanja vsake stranke. Zato se lahko pohvalimo s širokim izborom zložljivih in zložljivih tuš vrat, ki se razlikujejo po zmogljivosti in oblikovanju. Za vsak model pa je značilno:

- estetski videz,
- funkcionalnost,
- izdelani iz najkakovostnejših materialov,
- veliko barvnih različic okvirjev, med katerimi lahko izbirate,
- odpornost proti zlomu,
- priročno rokovanje,
- enostaven za čiščenje.

Zaradi bogate zasnove in odlične kakovosti naša zložljiva tuš vrata izpolnjujejo pričakovanja najzahtevnejših kupcev. Vabimo vas, da si ogledate našo celotno ponudbo izdelkov.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!