Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Kopalne kadi

Lastniki majhnih kopalnic se morajo pogosto odločiti, ali bodo namestili kad ali tuš kabino. Obe rešitvi imata svoje prednosti, zato izbira nikakor ni enostavna. Poleg tega so lahko ovira tudi želje posameznikov, saj se nekateri raje hitro tuširajo, drugi pa se radi blaženo sprostijo v kadi. V tem primeru se lahko kot kompromis izkaže kuhinja z zaslonom za prhanje – funkcionalna možnost, ki združuje užitek in uporabnost.

Vanica z zaslonom za prhanje – rešitev za neodločene.

Ne potrebujete dveh kopalnic, da bi zjutraj uživali v energizirajoči prhi in po napornem dnevu v sproščujoči kopeli. Vanica s kopalniškim zaslonom bo rešila dileme, ki jih prinaša umestitev kopalnice v eno vrsto sanitarne enote. Poleg tega vam ni treba imeti dodatnih stroškov, saj lahko zaslon namestite na kad, ki jo že imate. Takšna pregrada je tako vsestranska, da ustreza večini enot. Med prednostmi, ki so značilne za vano z zaslonom za prhanje, so:

- funkcionalnost,
- sodobno oblikovanje,
- kombinacija kadi in prhe,
- enostavna namestitev, ki ne zahteva obnovitvenih del,
- široko izbiro slogov zaključkov.

Z naložbo v vano z zaslonom za prhanje vam ni treba izbirati med hitrim prhanjem in kopeljo. S pritiskom na gumb lahko kopalno kad spremenite v tuš kabino. Stena predstavlja tudi pregrado, ki preprečuje, da bi voda brizgala po prostoru. Kopalnica s kadjo in zaslonom* je dobra izbira tudi v domovih, kjer se isti prostor uporablja kot stranišče. Z zapiranjem zaslona boste zagotovili zasebnost pri kopanju, hkrati pa omogočili uporabo kopalnice tudi ostalim članom gospodinjstva.

Vanica z zaslonom – cena.

V naši ponudbi boste našli izdelke z različnimi specifikacijami in načini obdelave. Na voljo so zasloni s profili ali iz popolnoma prozornega stekla. Razlikujejo se po barvah, dimenzijah in načinu uporabe. Kupite lahko samo steno ali komplet, ki ga sestavlja kuhinja s tušem. V prodaji imamo številne modele kadi, od klasičnih do pravokotnih, prostostoječih in v retro slogu. Lahko kupujete, zagotavljamo nizke cene in strokovno svetovanje.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!