Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Debelina stekla
6 mm (14)
Končna obdelava profila
Pokaži vse
Velikost vrat
100 (6)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Tuš vrata Swing, odpiralna tuš vrata

Niša v kopalnici? Če imate prostor, ki ni običajen, ga lahko pametno in ergonomsko izkoristite z našimi odpirajočimi se vrati za prho. Tako boste v celoti izkoristili potencial prostora in postali lastnik trendovske notranjosti. Obeti, ki so s treh strani obdani s stenami, so trenutno ena od najbolj modnih arhitekturnih rešitev. V vrzel preprosto vstavite vrata na tečajih ali odprta vrata za prho in uživajte v robustnem, dizajnerskem, a diskretnem dizajnu.

Z zastekljenimi naklopnimi vrati za prho lahko razkošno uredite kopalnico. Ker so prevlečeni s tehnologijo EasyClean, jih je mogoče preprosto očistiti. Kaljeno steklo, ki se uporablja v 80, 90, 100 in večjih nagibnih tuš vratih, se zaradi odsotnosti prog, madežev in prstnih odtisov vedno elegantno sveti.

Tilting tuš vrata – različne velikosti in slogi.

Če se odločite za ureditev svoje tuš kabine s tečajnimi vrati 100 ali več, boste v naši ponudbi našli veliko izbiro izdelkov. Podjetje Rea ponuja tudi manjše (80-centimetrska zgornja vrata za prho) in večje (120 cm) kose. Popolnoma se bodo ujemali s prostorom, ki ga imate na voljo.

  • Po čem se razlikujejo naša 120 vrtljiva tuš vrata od drugih velikosti odprtin?

*- Izdelani so iz trpežnega kaljenega stekla z enostavno polirno prevleko.
*- Imajo aluminijaste ročaje, ki ne korodirajo in ne odpadejo.
*- Vgradite jih lahko s pladnjem za prhanje ali brez njega (tuš kabine).
*- Imajo estetsko dovršen videz, kot so kromirani profili.

Izdelki v naši ponudbi izpolnjujejo visoka pričakovanja glede kakovosti, oblikovanja in podrobnosti. Prav pozornost do vsake podrobnosti je omogočila, da lahko uživate v elegantni tuš kabini ne le v kopalnici, temveč tudi v spalnici ali sobi za goste. Priporočamo vam tudi najbolj modna naklopna tuš vrata 90 s črnimi profili in masivnimi tečaji.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!